Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is megbántátok, hogy...

Ti is megbántátok, hogy hogyan szavaztatok?

Figyelt kérdés

Egész nap gondolokodtam. Egyénin a Jobbikra szavaztam, mert lehet esélye a Fideszes oligarcha államtitkárunkkal szemben. Sokkal szimpatikusabb is.

Sokáig a Fideszre akartam szavazni, de nekem ebből az utóbbi 4 évből, mint diákként és egészségügyi ellátottként tapasztaltam, botrányos, emberhez nem méltó bánásmód. Valamint az sem tetszik, hogy külföldi "magyarok", szavazati jogot és cserébe többek között magyar útlevelet kap. Amivel megnyílnak számára a lehetőségek, mint az ukránnal például és ez igazságtalan. Meg a nekik adott nyugdíj stb.

Végül az LMP-re szavaztam mert szimpatikusabb volt. De olyan kevés a támogatottsága, hogy semmit nem értem vele.

A DK programja tetszett, annak ellenére, hogy nem szeretem Gyurcsányt, de ugyanazok (95 %), amit én is kifogásolok.

Inkább szavaztam volna a Jobbikra vagy rájuk, mert így lett volna esély.

2018. ápr. 8. 21:27
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Nagynéném is dícsérte az Erzsébet utalványt, mennyi segítség. Meg kijött a fideszes képviselőnés kapott egy tál ételt is. Ennyi bőven sok volt neki.
2018. ápr. 8. 22:44
 32/36 anonim ***** válasza:
79%

Pedig azt mondják hogy aki 8 év kormányzás után egytál étellel kampányol, az olyan mint egy beismerő vallomás.

Viszont mégis működik :(

2018. ápr. 8. 22:48
 33/36 anonim ***** válasza:
73%
Mostmár nem bánom. Teljesen mindegy volt, el volt ez már döntve előre.
2018. ápr. 9. 07:04
 34/36 anonim ***** válasza:
45%

Meg nem értem mi a gond az Erzsébet utalvánnyal. Hát miért nem adott hasonlót más kormány?

Egy hete is beültünk egy étterembe a Bakonyban, az asszony kap ilyen bankót, szinte csak a borravalót rátenni cash - ben.

Itt a paradoxon:

Ha olyan pártra szavazol, amelyik nem tesz érted semmit - hülye vagy.

Ha olyanra, aki ad valamit - akkor megvett téged kilóra.

2018. ápr. 9. 07:13
 35/36 anonim ***** válasza:
79%

#34, Ha nem stadionra fordítanák a pénzt hanem munkahelyteremtésre, ha nyugati szintű bérek lennének, akkor nem mennének el a fiatalok, ide folyna be az adójuk, amiből a rászorulóknak, pl nyugdíjasoknak is több jutna. És akkor nem kellene nekik az évi egy 10.000 ftos utalvány, hisz alapból jóval több lenne a nyugdíj.

Na meg ha az egész életükben fizetett adójuk nem a zsebekbe vándorolt volna (na meg a stadionokba), akkor szintén megtudnának élni tisztességesen. Én nem mondom hogy rossz az utalvány, inkább csak azt hogy nagyon kevés. Pl egy nagymama ebből biztosan nem tud tisztességes karácsonyi menüt csinálni a mondjuk 3 gyerekének (és párjaiknak) meg a 6 unokának (vagyis magán,- illetve ha még él a férje- kívül 12 embernek)

Persze nem mondom hogyha bárki más nyert volna akkor minden megváltozna, főleg nem egycsapásra, de legalább reménykedhetnénk, mert a fityesz már bizonyította hogy ezek a dolgok nem érdeklik. A többiek még nem.

2018. ápr. 9. 08:12
 36/36 anonim ***** válasza:
58%

34, nem alapban az Erzsébet utalvánnyal van a baj, amit a munkahelyen juttatásként adnak, hanem azzal az Erzsébet utalvánnyal, amit Karácsony, Húsvét előtt, a kampány miatt kapnak.

2-3 évvel ezelőtt is osztottak karácsony előtt 10 ezres Erzsébet utalványt? Mert én valahogy nem emlékszem rá...

Vagy tavaly tavasszal, amikor lényegesen hidegebb tél volt, akkor volt 12 ezres kompenzáció? Mert valahogy arra sem emlékszem...

2018. ápr. 9. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!