Megbántátok hogy a FIDESZ-re szavaztatok?
"Én sajnos NAGYON!"
- Ja, hogyne...
Én nem,mert nem szavaztam a Fidesz-re.Engem populista demagóg dumáikkal nem tudtak félrevezetni.
Viszont az ország hiszékenyebb többsége óriási csalódás fog átélni,már most jól látszik hogy a gazdagokat segíti megint és diktatúrára tör.Nem lesz ennek jó vége!
A Jobbikra szavaztam, és nem tudom mi is lett volna ha a Jobbik nyer.
De azt előre láttam, hogy a Fidesz a nagy szavakon kívül semmit nem fog csinálni, hogy az embereknek jobb legyen. Paradigmaváltásra lenne szükség, hiszen a tőke és a munka jövedelem elosztása nagyon elcsúszott az elmúlt 20 évben. A napnál világosabb hogy a 20 év kormányait Dkg ra megvették, és csak olyan intézkedéseket hoztak amit tollba mondtak nekik. Ez sajnos már 1989 ben Lakitelken eldőlt, és csak folytatódott a Soros vonal hatalom kiterjesztésével a gazdaságra. Nem egyszerűen a gyárainkat adtuk el, hanem az ország erőforrásait. A versenyképességet jelentő előnyeinket, a gazdaságot éltető, komparatív és multiplikatív hatásokat. Nincs tőkejövedelmünk a termelésből, hiszen semmi nem magyar és olyan kedvezményeket írtak alá, hogy egyszerűen semmi nem marad az országból belőle. A kereskedelem 80% a is külföldi kézben van, így gyakorlatilag azt a keveset amit termel a magyar, azt több helyen is folyamatosan nyesegetik és viszik külföldre. Ezért csak folyamatos adósság árán vagyunk képesek működni.
NINCS PROFIT ÚJRATŐKÉSÍTÉS, ami nélkül a makrogazdaság nem működhet, hisz a munkabéreket nem lehet olyan mértékben leterhelni hogy lehetséges legyen.
Na ezen nem képes a Fidesz változtatni, mert elkötelezett.
Én ezt láttam előre, és nem is lepett meg hogy az intézkedéseivel ezen a fenntarthatatlan állapoton nem is igyekeznek változtatni.
Sok a rizsa, és semmi gyökeres nem látszik ami valóban előre vihetné az országot és a társadalmat.
""""Nem bántam meg. Mitől kéne félnem ha az ország EU-s és NATO tag? Szerintem gázabb nem lehet a helyzet, mint az a trágya utóbbi 8 év
Kérlekszépen, az Eu jobban meghúzott minket mint bár mi eddig. Maga a Fidesz egyezett meg a csatlakozási feltételekkel, ami enyhénzólva kedvezőtlen volt a számunkra. Kb olyan az álláspontod mintha mi lennénk a lovak a lovaszekérben és ennek még örűlni is kellene.
Lhet hogy egyfelé haladunk, de valahogy a terheket csak mi viseljük. A termelésünk olyan mértékben épült le az Eu ba történő csatlakozásunkóta ami félelmetes.
Gyakorlatilag a maradék iparunkat és termelésünket is kivásárólták. Agresszívan leépítették amiben mi voltunk a jobbak, hisz piaci viszonyok melett nem bírtak volna velünk. Milyen jó is hogy a keményítő iparunknak oda, ami ugye az alapja a papír iparnak és a táp gyártásnak, ami egy sor egyébb területnek is az alapja. Vagy a növényiolaj iparnak ami dettó, a kereskedelmünk 80% ára tették csak csupán rá a kezüket stb stb.
Ez nem fenntartható.
Szerencsére nem szavaztam rájuk, de talán a szavazók többségén már most látszik, hogy megbánták.
Szegényebb még szegényebb lesz, gazdag meg még gazdagabb. Eddig ennyit lehet látni,és a többi marhaságukról meg ne is beszéljünk.
Most látni lehet, hogy csak szép meséket mondtak a kampány alatt, dehát a remény hal meg utoljára. (legalábbi még ebben lehet reménykedni)
Ha így folytatja, sokáig nem lesz már hatalmon. A legnagyobb szavazótáborát a kisembereket súlytja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!