Megbántátok hogy a FIDESZ-re szavaztatok?
Figyelt kérdés
Én sajnos NAGYON! Sajnálom!2010. júl. 6. 08:29
11/19 anonim válasza:
itt nincs kire szavazni,és én nem szavaztam még soha.ezt az országot elkezdték kilóra kimérni 20 évvel ezelőtt,és azóta se változott semmi.teljesen mindegy ki van hatalmon mind csak lopni akar magának.
12/19 anonim válasza:
navigaator válasza:
Ennél tömörebben nem is lehetne megfogalmazni a helyzetet.
13/19 anonim válasza:
Legközelebb próbálj meg tényleg rájuk szavazni, akkor nem kéne itt hangulatot keltened meg sajnálkoznod.
14/19 anonim válasza:
Én mióta szavazati joggal élek csak a Fideszre adtam eddig a voksom és most sem bántam meg..
15/19 anonim válasza:
Én sem bántam meg, hogy a Fideszre szavaztam. Remélem az elhunyt 8év oda kerül ahová való: a börtönbe és aki oda nem jut be az meg a történelem szemétdombjára.
16/19 janika1972 válasza:
Én nem bántam meg,és nem vagyok gazdag.Sajnos nem volt más alternatíva.Mszp bizonyított negatív irányba,Mdf,Szdsz kimúlt,Jobbik nevetséges,komolytalan,és veszélyt jelent az országra nézve.Lmp meg bohócpárt
18/19 anonim válasza:
nem bántam meg, van egy pár intézkedés amivel nem értek egyet, de van több olyan is amit meg kellett vagy kell csinálni.Egy-két politikuban viszont nagyot csalódtam
19/19 anonim válasza:
tegnap 09:04-es!
Nem azt írtam, hogy hű de jó nekünk mert itt meg ott tagok vagyunk! De ebből kifolyólag nem igazán történhet velünk semmiféle rasszistanacionalistadiktatórikus "rendszerváltás". Csak nem értem, hogy mitől kellene félnem, mert a Fidesznek összejött a 2/3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!