Ti is megbántátok, hogy hogyan szavaztatok?
Egész nap gondolokodtam. Egyénin a Jobbikra szavaztam, mert lehet esélye a Fideszes oligarcha államtitkárunkkal szemben. Sokkal szimpatikusabb is.
Sokáig a Fideszre akartam szavazni, de nekem ebből az utóbbi 4 évből, mint diákként és egészségügyi ellátottként tapasztaltam, botrányos, emberhez nem méltó bánásmód. Valamint az sem tetszik, hogy külföldi "magyarok", szavazati jogot és cserébe többek között magyar útlevelet kap. Amivel megnyílnak számára a lehetőségek, mint az ukránnal például és ez igazságtalan. Meg a nekik adott nyugdíj stb.
Végül az LMP-re szavaztam mert szimpatikusabb volt. De olyan kevés a támogatottsága, hogy semmit nem értem vele.
A DK programja tetszett, annak ellenére, hogy nem szeretem Gyurcsányt, de ugyanazok (95 %), amit én is kifogásolok.
Inkább szavaztam volna a Jobbikra vagy rájuk, mert így lett volna esély.
En lmp-re es jobbikra (helyileg)
Szerintem jó döntes volt. :)
"Végül az LMP-re szavaztam mert szimpatikusabb volt. De olyan kevés a támogatottsága, hogy semmit nem értem vele. "
Ebbe azért ne legyél olyan biztos...
És nem, nem bántam meg - majd 4 év múlva térjünk vissza erre a kérdésre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!