Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbántátok már hogy a Fideszr...

Megbántátok már hogy a Fideszre szavaztatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 19:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%

Megbántam.

A pofátlan állat a szemembe mondta a tévéből, hogy nem baj, hogy kicsit (!) kevesebb marad a zsebembe, de gyorsabban meg tudom csinálni az adóbevallásomat.

Csak tudnám, hogy miért jó nekem, hogy ha eddig 30 perc alatt voltam készen vele, most 4 évig 25 perc alatt kitöltöm, évente 1x.

2010. nov. 17. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Én még sosem szavaztam fideszre, de azt megbántam, hogy ez a sok marha igen.
2010. nov. 17. 19:34
 3/19 anonim ***** válasza:
45%

A szomszédom"Mer aztat imerjük"

Én,jobbik a kisebb sz@r.

2010. nov. 17. 19:38
 4/19 anonim ***** válasza:
50%

Szerencsére volt annyi eszem hogy ne szavazzak senkire sem.

Csak a vak (és az elvakult) nem látja, hogy igazából mindegyik párt egyforma. Teljesen mindegy, ki van hatalmon - emeszpé, Fityesz, szadesz, "Lehet más a róka?", Rosszabbik - mindegyik párt ugyanazt csinálja: Megszedi magát jól az ország kárán, hisz mindegyikük hatalmat és dagadt erszényt akar. A felelősség a hátuk közepére se kell. Kit érdekel, hogy rajtuk kívül élnek még pár millióan ebben az országban...ha havonta több milliárd forinttal zsonglőrködnék idehaza, valószínűleg engem sem érdekelne.

Minden pártnak maga felé hajlik a keze, ezt jegyezzétek meg jól, az országgal meg a néppel a kutya se törődik. Az emberek várták a Fityeszt mint a messiást, és egy nagy kalap szart kaptak helyette. Most kezdenek ébredezni, mint a kisherceg rózsája amikor leveszik róla az üvegbúrát, hogy húha, aqrvaeget, a politikusok megint becsaptak...hátezmeghogylehet :$

Lehet lepontozni bátran,ezzel is bizonyítjátok hogy nekem van igazam :) Start!

2010. nov. 17. 19:42
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
19.42: Miért pontoznánk le? Tökéletesen leírtad, amit én is gondoltam. És én se szavaztam senkire. Ne legyél ideges, nem vagy egyedül!
2010. nov. 17. 19:48
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Csak megjegyzem azzal, hogy nem szavaztok senkire azokat támogattátok, akik megszavazták a 2/3-ot. Abban igazatok van, hogy eddig mind egyforma volt, egyik kevésbé rossz a másik meg nagyon. Én nagyon nem szerettem volna ezt a 2/3-ot ezért szavaztam kétfelé, de a Fidesz ellen. Sajnos mások nem ezt tették. Aki nem ment el, hogy ne legyen Fidesz többség ne hőbörögjön, mivel ő maga is hozzájárult ehhez. Ezt Orbán is megmondta.
2010. nov. 17. 20:16
 7/19 anonim ***** válasza:
49%

Ahogy számítottam :))) alighogy leírtam az aktuális helyzetet, a sok Fityesznyaller egyből lepontozta. Tudják, hogy igazam van, de ezt még maguknak se ismernék be, hogy húbazeg, ezt bizony elkúrtuk, nem kicsit, nagyon...

Azzal, hogy nem szavazok senkire, nem foglalok állást semmi mellett. Ha nincs olyan párt,ami képviselje az érdekeimet, miért szavazzak a Fityeszre csak azért,mert a sok megvezethető marha beleugrott a kútba?

2010. nov. 17. 20:19
 8/19 anonim ***** válasza:
72%

Aki nem megy el szavazni az be is foghatja. Nem tett semmit az ellen, hogy kialakuljon a mostani állapot.Menjen el szavazni és szavazzon valami hót esélytelenre, vagy indítson saját pártot, ami szerinte jó célt szolgál és tisztességes, de ne vágjon fel, hogy "én nem mentem el szavazni, mer' tudom, hogy mind szar és az is mard".

Áprilisig demokráciában éltünk, vagyis voltak lehetőségeid. Nem éltél vele, szóval kuss.

2010. nov. 17. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal, hogy nem szavazok senkire, nem foglalok állást semmi mellett."

De bizony állást foglalsz. Azok kezébe adod a döntési jogot, akik be vannak etetve. Az általad oly megvetettek kezébe adod a döntést. Valóban nem közvetlenül járulsz hozzá, de közvetetten teljes mértékben.

2010. nov. 17. 20:30
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

"Azzal, hogy nem szavazok senkire, nem foglalok állást semmi mellett."

- Ez igaz, de sajnos a magyar választási rendszer olyan (és nem véletlenül), hogy azzal hogy nem szavazol, MINDIG az éppen legerősebbet támogatod. Ez abból fakad, hogy a parlamentbe NEM a pártra leadott szavazatok arányában kerülnek be a képviselők, hanem körzetenként. Tehát ha például minden körzetben 55%-os a Bármelyik párt eredménye, akkor a parlamentbe A Bármelyik párt már 100%-kal jut be... Hát nem hülyeség???

Szóval ha úgy érzed, hogy valami nagyon ellenedre van, akkor legközelebb NE otthon lógasd a lógatnivalódat, hanem TEGYÉL is ellene! Például úgy, ahogy a 20:16-os válaszoló tette.

Ha nem mégy el szavazni, azzal csak a Tolvajok Királyának segítesz. (Gyengébbek kedvéért: a magánnyugdíj pénztári befizetések eltulajdonítójáról van szó.)

Pedro

Pedro

2010. nov. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!