Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megbántátok már hogy a Fideszr...

Megbántátok már hogy a Fideszre szavaztatok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 19:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
26%

A közvetett dolgok ellen mégis hogy akarsz fellépni? Ennyi erővel szüntesd meg a globális fölmelegedést...

Mellesleg elmentem szavazni,de szándékosan érvénytelen szavazatot adtam le.

2010. nov. 17. 20:32
 12/19 anonim ***** válasza:

"Mellesleg elmentem szavazni,de szándékosan érvénytelen szavazatot adtam le."

Az olyan, mintha el sem mentél volna...

2010. nov. 17. 20:43
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egész ott kezdődik, hogy teljesen mind egy ki van hatalmon ha 2/3 ja van akkor az már nem demokrácia
2010. nov. 17. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Demokráczia, hahaha :DDDD

Tudjátok, milyen az itteni demokráczia? Mint mikor két farkas és egy bárány azon tanácskozik, mi legyen a vacsora...

Nekem senki ne mesélje be hogy itt demokráczia van, amikor a politikusok havonta csórhatnak milliókat, téged meg az új törvény értelmében lesittelnek egy Bounty szeletért is. Vagy mondjuk egy átlag roma család havi 400 ezer forintot rak zsebre különféle támogatások és ilyen-olyan címen juttatott segélyek formájában, a szerencsétlen munkanélküli MAGYAR ember meg bemegy a hivatalba munkanélküli segélyért (merthogy a Fidesz lófszt csinált itt, nem munkahelyeket), az ablak túloldalán ülő ügyintéző hölgyike meg közli vele hogy eztneked...

Demokráczia. Az, meg amit a paci himbál maga alatt.

2010. nov. 17. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi választási rendszernek a parlamentbe "juttató" része valóban nem jó. Csak az egyéni választáson nyerőket engedném oda, mert azt a környezetében élő nép választja.

De okosodjunk.

Jelenleg két dolgot tehetsz és mindkettő törvényes. Az egyik, hogy elmész szavazni és a neked szimpatikus pártra szavazol (esetenként a nem tetsző párt ellen - ez történt 2002-ben és 2010-ben). A másik, hogy nem mész el szavazni, mert nem találsz olyan "erőt" ami neked szimpatikus vagy bizalom gerjesztő. Egyiket sem kell bántani, mert mindenkinek szíve-joga, hogy mit csinál. Kötelezően csak az előző rendszerben kellett elmenni, mert ha nem, akkor jöttek érted.

Igen megbántam, mert olyan voltam, mint az újszülött kismacska, későn nyílt ki a szemem. De az is lehet, hogy nem vettem észre egy diktátor hatalom éhségét. De most már nem kell siránkozni, meg kell enni amit főz - tem(-tünk)!

2010. nov. 17. 21:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Hajrá bankadó! Hajrá 2 millás jutalom!Sajnos üresen maradt a kasza nyolcév után!Ne nevess,csak szidjad a Fideszt.
2010. nov. 18. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg! Elég volt a szocreál liberális morális és pénzügyi bénázásból. Már a tudat is jó, hogy nem kell a szoc fejeket néznem! Kiváncsi vagyok, hogy a nyakunkon levő mega adósságot a kedves levélírók miből fizetnék ki. Mert a BKV és hasonló végkielégítések már elszálltak. Abból kell megoldani ami van.
2010. nov. 19. 12:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy miből? Szüntessék meg az egy bizonyos kisebbségi családoknak juttatott havi nettó 400 ezer forintos támogatást, segélyezést!!! Nem a kórházakat kell bezáratni meg a becsületesen dolgozó emberek alól kirántani a szőnyeget, hanem az ingyenélők, a paraziták elől kéne a gazdaszervezetnek odébbállnia. A magyar államadósság "csak" négyszer-ötször térülne meg, és ez még egy nagyon óvatos becslés volt...
2010. nov. 19. 13:36
 19/19 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon,tört volna el a kezem mikr az x-t behúztam a fideszre!!!De Orban hogy mert ennyit hazudni,hogy merte az embereket így átverni az igéteteivel?!A 16%-kal tönre fog tenni,Ennek az embernek a pofáján a bivajbőrnél is erősebb valami van!
2010. nov. 19. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!