Ti is megbántátok, hogy hogyan szavaztatok?
Egész nap gondolokodtam. Egyénin a Jobbikra szavaztam, mert lehet esélye a Fideszes oligarcha államtitkárunkkal szemben. Sokkal szimpatikusabb is.
Sokáig a Fideszre akartam szavazni, de nekem ebből az utóbbi 4 évből, mint diákként és egészségügyi ellátottként tapasztaltam, botrányos, emberhez nem méltó bánásmód. Valamint az sem tetszik, hogy külföldi "magyarok", szavazati jogot és cserébe többek között magyar útlevelet kap. Amivel megnyílnak számára a lehetőségek, mint az ukránnal például és ez igazságtalan. Meg a nekik adott nyugdíj stb.
Végül az LMP-re szavaztam mert szimpatikusabb volt. De olyan kevés a támogatottsága, hogy semmit nem értem vele.
A DK programja tetszett, annak ellenére, hogy nem szeretem Gyurcsányt, de ugyanazok (95 %), amit én is kifogásolok.
Inkább szavaztam volna a Jobbikra vagy rájuk, mert így lett volna esély.
Nem megvalósíthatatlan elvárások.
Normális ember elolvassa a választási programot is, nem csak szimpátia alapján szavaz.
Jobbikra kellett volna inkább,ert esélyesebbek.
Nem. 2-szeresen a jobbikra, mivel talán (még)ideológiailag ezek állnak legközelebb hozzám, meg a fidesz így gyengítve van.
A ballib nálam nem jöhet szóba, ha oda x-eltem volna valami ok miatt azt viszont bánnám utólag az biztos!
#12:Én is pont most olvastam hogy tarolni fog a Fidesz..
Jobbikra szavaztam. Nem bántam meg mert változást szerettem volna.
Miért bántuk volna meg máris, amikor még eredmények sincsenek?
"Egész nap gondolokodtam."
Egész nap... És mit csináltál az elmúlt években? Első szavazó vagy? Mert akkor még értem... :)
A Fidesz tarolt, én is azt olvastam :(
A szüleim is rájuk szavaztak, a nagynéném is, mert a sok nyugdíjast megetette a sok migránsozás. Amiben sok igazság van, de ez túlzáa...
És még hány ilyen nyugdíjas van, aki az m1-et nézi nulla 24-ben.
LMPre szavaztam, de kezdem bánni. Jobbikra kellett volna, ők a legesélyesebbek a fityesszel szemben...
De szerintem amit most mondtak hogy tarol a narancs, az csak jóslás, nem a valós eredmény. Remélem 🙁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!