Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is megbántátok, hogy...

Ti is megbántátok, hogy hogyan szavaztatok?

Figyelt kérdés

Egész nap gondolokodtam. Egyénin a Jobbikra szavaztam, mert lehet esélye a Fideszes oligarcha államtitkárunkkal szemben. Sokkal szimpatikusabb is.

Sokáig a Fideszre akartam szavazni, de nekem ebből az utóbbi 4 évből, mint diákként és egészségügyi ellátottként tapasztaltam, botrányos, emberhez nem méltó bánásmód. Valamint az sem tetszik, hogy külföldi "magyarok", szavazati jogot és cserébe többek között magyar útlevelet kap. Amivel megnyílnak számára a lehetőségek, mint az ukránnal például és ez igazságtalan. Meg a nekik adott nyugdíj stb.

Végül az LMP-re szavaztam mert szimpatikusabb volt. De olyan kevés a támogatottsága, hogy semmit nem értem vele.

A DK programja tetszett, annak ellenére, hogy nem szeretem Gyurcsányt, de ugyanazok (95 %), amit én is kifogásolok.

Inkább szavaztam volna a Jobbikra vagy rájuk, mert így lett volna esély.

2018. ápr. 8. 21:27
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

Nem megvalósíthatatlan elvárások.

Normális ember elolvassa a választási programot is, nem csak szimpátia alapján szavaz.

Jobbikra kellett volna inkább,ert esélyesebbek.

2018. ápr. 8. 21:39
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Jobbikra tettem, remélem ér valamit. Bár most olvastam hogy a Fidesz tarolt megint...
2018. ápr. 8. 21:40
 13/36 anonim ***** válasza:
36%

országos Jobbik

egyéni MSZP

2018. ápr. 8. 21:42
 14/36 anonim ***** válasza:
58%

Nem. 2-szeresen a jobbikra, mivel talán (még)ideológiailag ezek állnak legközelebb hozzám, meg a fidesz így gyengítve van.

A ballib nálam nem jöhet szóba, ha oda x-eltem volna valami ok miatt azt viszont bánnám utólag az biztos!

2018. ápr. 8. 21:42
 15/36 anonim ***** válasza:
86%

#12:Én is pont most olvastam hogy tarolni fog a Fidesz..

Jobbikra szavaztam. Nem bántam meg mert változást szerettem volna.

2018. ápr. 8. 21:44
 16/36 anonim ***** válasza:
84%

Miért bántuk volna meg máris, amikor még eredmények sincsenek?

"Egész nap gondolokodtam."

Egész nap... És mit csináltál az elmúlt években? Első szavazó vagy? Mert akkor még értem... :)

2018. ápr. 8. 21:45
 17/36 anonim ***** válasza:
76%
2x Jobbikra szavaztam és nem bántam meg. Ne bánd a döntésed. Elolvastad a programokat és megpróbáltál ésszel és felelősséggel dönteni. Bárcsak mindenki hasonlóan állt volna a szavazáshoz. 👍
2018. ápr. 8. 21:46
 18/36 anonim ***** válasza:
7%
2x a a Fideszre. Nem bántam meg. Ne azt nézzétek, hogy lopnak-e, hanem azt hogy a csődből hozták vissza az országot.
2018. ápr. 8. 21:46
 19/36 A kérdező kommentje:

A Fidesz tarolt, én is azt olvastam :(

A szüleim is rájuk szavaztak, a nagynéném is, mert a sok nyugdíjast megetette a sok migránsozás. Amiben sok igazság van, de ez túlzáa...

És még hány ilyen nyugdíjas van, aki az m1-et nézi nulla 24-ben.

2018. ápr. 8. 21:48
 20/36 anonim ***** válasza:
65%

LMPre szavaztam, de kezdem bánni. Jobbikra kellett volna, ők a legesélyesebbek a fityesszel szemben...

De szerintem amit most mondtak hogy tarol a narancs, az csak jóslás, nem a valós eredmény. Remélem 🙁

2018. ápr. 8. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!