Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok helyen hallottam, illetve...

Sok helyen hallottam, illetve olvastam, hogy 70% fölötti részvétel esetén, jó esély van a kormányváltásra. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Jól gondolod, esély. Ami annyit jelent, vagy igaz, vagy nem. Bizonyos helyzetekben a téma szakértői tudhatnak jól becsülni. Abban az esetben lehet igazuk. Ma azonban nem ilyen helyzet van. Éppen ezért felelős hozzáértő azt mondja, majd meglátjuk.

Annyi biztos, hogy két és félmilliónál többet nem tud a Fidesz összeszedni, ez nagyjából a maximum. És ha mindenki elmegy (ez kb. 9 millió), akkor öt és félmillió lesz ellenében. De a mai rendszer szerint nem ez számít, hanem az egyéni körzetek (ahol nem ez lesz az arány). Ha kiderül, hogy 50 egyénit elbukott a Fidesz, akkor már biztosan mondható, hogy összességében is elbukott. Ha viszont kiderül, hogy 90 körzetben nyert, akkor abszolút biztos, hogy kétharmada lesz. Csakhogy az egyéni eredmények megbecsülhetetlenek.

2018. ápr. 8. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kilenc, nyolc millió! Elírtam
2018. ápr. 8. 16:08
 13/13 anonim ***** válasza:
A 2/3 is esélyes rendesen!
2018. ápr. 8. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!