Emlékszem 2002 ben is az a mondás járta hogy mindegy hogy ki jön csak a fidesz menjen.
Most is valami hasonlót látok, főleg most a mai napon hogy a szavazási hajlandóság soha nemlátott mértéket ért el 11 óráig 30%.
2018. ápr. 8. 13:01
2/11 anonim válasza:
van rá esély szerencsére :)
2018. ápr. 8. 13:02
3/11 anonim válasza:
Én fideszes vagyok és attól tartok, nem lesz meg az abszolút többség. Igazából hetek óta nem vagyok nyugodt, de most pláne nem.
4/11 anonim válasza:
Részvétel van, de ellenzéki megosztottság is.
5/11 October15 válasza:
Pedig a '98-'02 fidesz kormány teljesen jó volt. Ha van egy kis esze a választóknak akkor a fidesz ma qrva nagyot fog bukni.
26F
2018. ápr. 8. 13:05
6/11 anonim válasza:
Ha a szavazási hajlandóság ilyen nagymértékű marad amire megvan az esély, (menjetek szavazni) akkor én elsöprő ellenzéki győzelmet jósolok.
2018. ápr. 8. 13:07
7/11 anonim válasza:
Igen, most egészen biztosan megismétlődik de ez nem jelent kormányváltást. 2002-ben nem volt ilyen sok párti az ellenzék akik közül páran annyira nem is igazán akarnak kormányt váltani.
2018. ápr. 8. 13:36
8/11 anonim válasza:
Nem lehet tudni. Ahogy az ellenzék, úgy a kormány is nagyon erősen mozgósított az utolsó napokban. Sajnos nem lehet minden választás hódmezővásárhelyi példára. Szerintem az a szavazás erősen felébresztette a kormánnyal szmpatizáló szavazókat is.
2018. ápr. 8. 13:40
9/11 anonim válasza:
1) Szerintem nem fogja elérni a 2002-es részvételi arányt a mostani, de ne legyen igazam.
2) 2002-ben kisebb különbséget mértek a közvéleménykutatók, most jóval nagyobb a Fidesz népszerűsége.
3) 2002-ben kétfordulós volt még a választás.
Én sajnálom a legjobban, de kizártnak tartom, hogy ne szülessen sima Fidesz-győzelem.
2018. ápr. 8. 14:28
10/11 A kérdező kommentje:
9. Voltak olyan eredmények a közvélemény kutatóktól hogy fidesz megnyeri a választásokat de kisebbségbe lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!