Miért bizakodnak ennyire az ellenzékiek a magas részvétel miatt?
Miért olyan egyértelmű, hogy a magas részvétel nekik kedvez?
2010-ben pl. 2,7 millióan szavaztak a Fideszre, simán lehet hogy visszaszerezték ezt a hatalmas szavazótábort.
Arról nem is beszélve, hogy a 2016-os referendumon 3,6 millióan szavaztak Orbán álláspontja mellett!
A "kvóta népszavazáson" sokan pártfüggetlenként mentek szavazni Orbán álláspontja mellett, csak aztán amúgy sokan meg is bánták mikor sz.rt sem ért a népszavazás, és a fidesz meg a maga sikerének könyvelte el. Én ezért nem mentem el akkor mert tudtam hogy a fidesz a saját céljaira használja fel az eredményt.
Mindenképp jó a magas részvétel mert ezek szerint nem biztos hogy azt akarják ami most van...
Kvótás népszavazáson én jobbikosként szavaztam Orbán álláspontja mellett (akkor még nem tartottam unalmas témának a migrációt).
2010-ben a 2,7 milliós szavazótábort annak köszönhették hogy előtte 8 évig MSzP-"rémuralom" volt. Azt soha nem szerzik vissza.
Nem kedvez.:)
Nem tudom miért bizakodnak.Persze lehet,csak semmi racionális alapja nincs.
"Azért, mert van 700 ezer ember, akik nem tudják kire szavazzanak és nagyon elégedetlen a többség a jelenlegi kormánnyal".
Az eredmények szerint tudták, hogy kire szavazzanak és elégedettek a kormánnyal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!