A szavazófülkék be lesznek kamerázva? Mennyi az esély arra, hogy kiderül kire szavaztam?
1. kérdés: Nem
2. kérdés: az rajtad múlik
Nemlehet kamerázni még az utcán sem nemhogy egy szavazó fülkébe. Ez súlyosan törvénysértő lenne.
Bátran szavazz akire akarsz.
Kamera?
Mikor 10 000 fölött lesz a szavazókörzetek száma, fejenként 4-5 szavazófülkével legalább????
Csak úgy hozzávetőlegesen próbáld megsaccolni mennyi pénz is kellene arra, hogy egy számodra észrevehetetelen kamerát tegyenek a szavazófülkébe, ami elég jó felbontású ahhoz, hogy látsszon, hova húzod az X-t, majd szorozd meg 40 000-rel legalább. (legyünk optimisták és 50 000Ft/db-ért tudnak szerezni, az akkor is 2 mlliárd lenne alaphangon).
Remélem ez megnyugtat, hogy nincs erre pénze az országnak.
Arra is csak most kerülhetett sor, hogy a papír szavazóurnák helyett műanyagokat tudjanak venni végre.
#4: A narancsos Nagy Testvérből bármit kinézek. Kesztyűt nem viszek, de az öklömmel támasztom meg a papírt és a körmömmel csúsztatom bele a szavazólapot a borítékba (remélem így nem nagyok rajta ujjlenyomatot). Mondjuk tök mindegy, mert ezen sorok írásakor már figyel a NER titkosszolgálat és ahogy Orbán ígérte a beszédében, minden nem rá szavazóval kíméletlenül le fognak számolni. Várjunk. Bocsi, mindjárt jövök. Valaki kopog az ajtón. FeketeAudiA6benneegynapszemüvegessdtmzjdtzydbfkydléj..................
:D
Na viccet félretéve, remélem azért ennyire nem súlyos még a helyzet, de olyat is hallottam már, hogy manapság vannak olyan tollak, amelyekkel írva x órán belül eltűnik a tinta szóval lehet azért saját tollat is fogok vinni.
Saját lelkiismereted szerint arra a pártra szavazol, amelyik számodra a legszimpatikusabb!
Ahogy előttem írták, törvénysértő volna, ha a szavazóhelyiséget bekameráznák.
"de olyat is hallottam már, hogy manapság vannak olyan tollak, amelyekkel írva x órán belül eltűnik a tinta szóval lehet azért saját tollat is fogok vinni."
Ezért vigyél magaddal otthonról SAJÁT TOLLAT és csak a fülkében vedd elő!
Én is ezt fogom tenni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!