Miért menjek el szavazni? Győzzetek meg!
Figyelt kérdés
Engem mocskosul nemérdekel a politika.Teljesen mindegy hogy melyik párt fog nyerni én nyerek ezzel valamit? 4 éven át leszartak :D Mostmeg fontos vagyok? Lesz adócsökkentés? Fizetésem megemelik? Kíváncsi vagyok ki mivel érvel! 20/F2018. ápr. 8. 13:53
41/48 A kérdező kommentje:
A videó semmi újat nem mond nekem azzal,hogy 'Aki nem megy el szavazni az hülye" :)
2018. ápr. 8. 16:22
42/48 anonim 

válasza:

Hát akkor apám, te inkább tényleg ne menj el szavazni...!
44/48 anonim 

válasza:

Nem így működik ez kérdező! Téged nem kell meggyőzni. Véleményformálásnak sok módja van, nálad ebből két alapvetően meghatározó nem jött be: a szülői ráhatás és a iskolai oktatás. Ami még van, azt itt nem írom le.
Nem meggyőzésképp, inkább a többieknek. Íme a példa arra, miért kell drasztikusan javítani az oktatási rendszert. Akkor az unokáit már valamelyest nevelik a gyerekei. Előbb utóbb meglesz az eredmény. Van akinél előbb, van akinél utóbb, de ha sokaknál előbb, akkor hamarosan jobb lesz nekünk.
45/48 A kérdező kommentje:
Végül elmentem és bekarikáztam egy párt nevét! :D Csak sajnos a beigért karkötőt nem kaptam meg! :(
2018. ápr. 8. 17:20
46/48 anonim 

válasza:

Ezért aztán sok értelme volt elmenni.
47/48 anonim 

válasza:

Akkor már szavazhattál volna a viccpártra. Ha úgyis az a bajod, hogy mindegyik párt lop. Ők a kampánypénzüket eljótékonykodták.
48/48 anonim 

válasza:

BÁCS KISKUNBAN NYERT A JOBBIK!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!