Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menjek el szavazni?...

Miért menjek el szavazni? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés
Engem mocskosul nemérdekel a politika.Teljesen mindegy hogy melyik párt fog nyerni én nyerek ezzel valamit? 4 éven át leszartak :D Mostmeg fontos vagyok? Lesz adócsökkentés? Fizetésem megemelik? Kíváncsi vagyok ki mivel érvel! 20/F

2018. ápr. 8. 13:53
1 2 3 4 5
 21/48 October15 ***** válasza:
74%
Illetve pl Németország, Szlovákia, Csehország, Ausztria stb átlagbérei és a Magyarországi átlagbérek közti különbség tovább nőtt.
2018. ápr. 8. 14:09
 22/48 October15 ***** válasza:
100%
Szerintem meg egy 2 tojásos száraztésztára kellene bízni.. lehet jobb döntéseket hozna. XD
2018. ápr. 8. 14:10
 23/48 A kérdező kommentje:
Bárki is nyer ugyanúgy lopni fog! :D Aki szerint ez nem igy van az nem tudom akkor mit hisz!
2018. ápr. 8. 14:18
 24/48 October15 ***** válasza:
91%
Nem a lopás a kérdés. :D Csak egy pillanatra akadj le a pénz kérdéséről.. vagy kérd már el végre a 20k-dat a helyi képviselőtől aztán lehet menni a következő fórumra. :D
2018. ápr. 8. 14:20
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem a lopás a kérdés? Pedig mást sem hallani az emberektől, hogy most ki mit és mennyit lopott, és majd ha ez meg az nyer, akkor nem fog :D

Az emberek olyan naivak, hogy hihetetlen.

2018. ápr. 8. 14:21
 26/48 anonim ***** válasza:
82%
Elég hülye mentalitásod van már ne is haragudj. Ennyi erővel ne csinálj semmit úgyis, ha kimész az utcára elüt az autó.
2018. ápr. 8. 14:22
 27/48 anonim ***** válasza:
58%

sétálj egyet, jót tesz neked!

és ha NEM A FIDESZ-re szavazol az országnak is jót tesz!!!

2018. ápr. 8. 14:32
 28/48 anonim ***** válasza:
80%

Nem érdekel a politika... és az oktatás? egészségügy helyzete? szeretnél-e még több stadiont? nem félsz-e, hogy (lassan) nem marad orvos, aki elvégezzen egy életmentő műtétet? érdekel-e a családod biztonsága? a környezetvédelem? az, hogy mekkora összegért tudsz telepakolni egy bevásárló kosarat? foglalkozol-e azzal, hogy majd a szüleid kapnak-e nyugdíjat, miután végigdolgozták az életüket?

Neked mi fontosabb: az üresen tátongó (sport) létesítmények, vagy az, hogy a kórházakban szakszerű ellátást kapj hálapénz fizetése nélkül?

Ne gondold, hogy egy kormányváltás nem lenne hatással az életedre.

Ki szart le téged? Az ellenzéknek nem volt beleszólása a döntésekbe. Ne őket okold a rossz helyzetért. Miért nem adsz esélyt nekik, hogy változtassanak?

2018. ápr. 8. 14:34
 29/48 A kérdező kommentje:
Több nyugdíj? :D Az ország igyis alig tudja fizetni a nyugdíjat mert nincs rá pénz.Szerinted egyik napról a másikra lesz?:D Hagyjuk már ezt az agymosást ami itt folyik!
2018. ápr. 8. 14:38
 30/48 anonim ***** válasza:
49%
2018. ápr. 8. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!