Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért menjek el szavazni?...

Miért menjek el szavazni? Győzzetek meg!

Figyelt kérdés
Engem mocskosul nemérdekel a politika.Teljesen mindegy hogy melyik párt fog nyerni én nyerek ezzel valamit? 4 éven át leszartak :D Mostmeg fontos vagyok? Lesz adócsökkentés? Fizetésem megemelik? Kíváncsi vagyok ki mivel érvel! 20/F

2018. ápr. 8. 13:53
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
69%
Akinek van egy kis esze a Jobbikra vagy az Lmp-re szavaz.
2018. ápr. 8. 14:02
 12/48 anonim ***** válasza:
80%

A legtöbb pénzt a korrupció viszi el. A Jobbik az a párt aki kitűzte célul az elszámoltatást. Lehet jönni azzal, hogy peersze úgyse lesz belőle semmi, de még mindig jobb adni egy esélyt egy olyan pártnak akinek eddig nem volt lehetősége kormányozni és bízni abban, hogy most az egyszer végre másképp lesz.

Ha marad a Fidesz az a biztos korrupciót, adóink ellopását jelenti. Ha nyer a Jobbik akkor is benne van a pakliba, hogy marad minden a régibe, de ott van a lehetőség arra is, hogy másképp lesz.

Szerintem a biztos sz*r helyett érdemes megpróbálni, mert így legalább a lehetőséget megadjuk a változásra.

2018. ápr. 8. 14:03
 13/48 A kérdező kommentje:
Emelték a minimálbért de cserébe növelték az adókat? :D Tehát akkor egyhelybe állunk? :D
2018. ápr. 8. 14:04
 14/48 CserepesGreta ***** válasza:
100%
Azért menj szavazni, mert országod jövője a tét! A hely ahol születtél, melynek adózol stb.! Ezt komolyan kell venni
2018. ápr. 8. 14:05
 15/48 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem mész szavazni, akkor fideszes többség fog maradni, és továbbra is megtehetik, hogy leszarnak, de ha sikerül elégé legyengíteni őket, akkor kénytelenek lesznek együttműködni végre az ellenzékkel, és akkor talán nem szarnak le.
2018. ápr. 8. 14:05
 16/48 anonim ***** válasza:
50%

Ez a videó neked (rólad) készült!

[link]

2018. ápr. 8. 14:06
 17/48 anonim ***** válasza:
77%
JOBBIK!!!
2018. ápr. 8. 14:07
 18/48 October15 ***** válasza:
74%
Nem, technkiailag reálértéken kevesebbet viszel haza mint eddig. :D [Euróban számolva.]
 19/48 A kérdező kommentje:
Lehet inkább hagynunk kéne azt,hogy az olyan emberek döntsék el országunk jövőjét akik egy szavazólapot nem tudnak helyesen kitölteni! :D
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha másért nem, azért, mert felfogod, hogy ez kiváltság, sok országban nincs ilyen jog, vagy csak keveseknek van + (történelmi távlatban) az eleinknek sem régóta van meg.
2018. ápr. 8. 14:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!