Miért menjek el szavazni? Győzzetek meg!
Ja, inkább maradj otthon a Borsodi és a Lóbányai homályos társaságában "oszt' jólesz ami lesz, csak a kaja meg a sör meglegyen".
Én sem igazán rajongok a szavazásért, de sajnos a jelenlegi "demokráciánkban" más eszközünk nincs a változtatásra. Így se lesz jobb sokkal bármelyik is nyer, de legalább a lehetőség megvolt (hamár a tüntetéseket általában szétverik (2006) vagy elszabotálják (2010 óta szinte mindet))
"Teljesen mindegy hogy melyik párt fog nyerni én nyerek ezzel valamit?"
Nem teljesen mindegy,h a a z a kérdésed, hogy nyersz e vele valamit.
Amúgy a Jobbiknak van a legrészletesebb és a fiatalokkal legjobban foglalkozó programja (pl. bárlakásprogram, első, második gyerek után is támogatás, és még sok más) + két kulcsos adót is akarnak (amivel valószínű több pénz maradna nálad a fizetésedből) + ott a béruniós kezdeményezés, de az lényegesen hosszabb lefutású.
Lesz tánc meg zárcsökkentés! :D
Nézzük: A fidesz kivételével ezt a 2-t mindegyik párt ígérte. A fidesz emelt minimálbért úgy ahogy.. adókat viszont inkább növelni szeret 1-2 kivételtől eltekintve [pár élermiszer ÁFA tartalma]. Vagy beállítja csökkentésnek pl rezsicsökkentés amiből végül minuszba jösz ki mert a gáz világpiaci ára nagyobb mértékben csökken. :D
Az érvem [nem igazán érdekel az Erzsébet utalvány stb.. aprópénzzel nem fognak megvenni ahhoz legalább 2 rénszavas meg 1300 milliárd kell. :D]:
Bárkire szavazol aki nem a fidesz az jelentős javulást fog hozni a demokrácia, a jogállamiság és a nemzetközi kapcsolatok terén. [Történész hallgató vagyok úgyhogy nekem ez lényeges. :D]
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!