Miért menjek el szavazni? Győzzetek meg!
Figyelt kérdés
Engem mocskosul nemérdekel a politika.Teljesen mindegy hogy melyik párt fog nyerni én nyerek ezzel valamit? 4 éven át leszartak :D Mostmeg fontos vagyok? Lesz adócsökkentés? Fizetésem megemelik? Kíváncsi vagyok ki mivel érvel! 20/F2018. ápr. 8. 13:53
31/48 anonim 

válasza:

Kérdező! Ha tisztában vagy vele, hogy már jó formán semmire nincs pénz, akkor miért nézed el a kormánynak, hogy csak a sportra költ? Miért nem teszel ellene. Ha nem mész el szavazni, az azt jelenti, hogy egyetértesz velük.
32/48 anonim 

válasza:

Remélem csak trollkodsz, és amúgy nem vagy ilyen sötét. Azt nyered, hogy nem tehetnek meg veled bármit. A kormány felelősséggel tartozik a népnek, azaz neked. De ha te lusta vagy kontrollt gyakorolni felettük, akkor azt csinálnak amit csak akarnak.... következmény nélkül. Nem hogy adót nem fognak csökkenteni, hanem úgy lopják el az adód ahogy akarják. Mert téged "mocskosul nemérdekel".. :DD Hát ne érdekeljen! Ügyes vagy, gratulálok!
33/48 anonim 

válasza:

Ha nem mész el szavazni, fidesz bérenc vagy
34/48 A kérdező kommentje:
Mi a grancia arra,hogy kormányváltás után nem lopják el a pénzem? :D
2018. ápr. 8. 15:06
35/48 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem szavaz akkor az azt jelenti,hogy senkit sem támogat. Nem? Javítsatok ki! :D
2018. ápr. 8. 15:08
36/48 anonim 

válasza:

Neked a politika annyi hogy ki mennyit lop?
Akarki lesz kormanyon, lopni fog. De ami jelenleg történik, már tűrhetetlen. Nem zavart a sok propaganda amit lenyomtak a torkodon? Sok korrupció és mutyizás? Ha de akkor menj szavazni
37/48 anonim 

válasza:

“Ha valaki nem szavaz akkor az azt jelenti,hogy senkit sem támogat. Nem? Javítsatok ki! :D” - Jó kérdés, a válasz viszont sajnos az, hogy nem, nem azt jelenti! Ha nem mész el szavazni, azzal konkrétan a Fideszt támogatod! Látom, nem nézted meg az általam linkelt videót, pedig tök jól, tömören, egyszerűen elmagyarázza a dolgot...
10-es voltam, ha komoly a kérdésed, akkor tényleg nézd meg, nincs értelme ugyanazt leírnom...
38/48 A kérdező kommentje:
Csak a #16-os válaszoló videóját néztem meg. Jót nevettem rajta és lehet azt fogom csinálja hogy az összes párthoz behúzok egy X-et meg az összes jelölthöz :)
2018. ápr. 8. 15:26
39/48 anonim 

válasza:

Akkor az érvénytelen szavazatoddal a Fideszt fogod támogatni, és csak szerencsétlen szavazatszámlálóknak adsz plusz munkát, az üzeneted (ha van) nem fog eljutni az “illetékeshez” - ergo semmi értelme. Ha komolyan azt szeretnéd, hogy meggyőzzünk, akkor kérlek vedd a fáradtságot, és nyomd meg a qrva “play”-gombot az általam linkelt videón!
40/48 anonim 

válasza:

Ma akkor lebutítva: tetszett az elmúlt nyolc év? Ha igen, menj és szavazz a fideszre. Ha nem, akkor menj és szavazz a fidesz ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!