Ki nem volt ma szavazni? Miert?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 12:08
2/9 anonim válasza:
Mert mi még csak most fogunk menni.
3/9 anonim válasza:
Akit nem érdekli a szavazás, az rettenetesen felelőtlen és az ilyen jó vaskos pénzbüntetést érdemelne. Annyit kérek a slendrihán, felelőtlen, mindent leszaró honfitársaktól, hogy a választások után shut up legyen a nevetek és ne hisztizzetek, hogy milyen fos a kormány.
4/9 anonim válasza:
Megláttam facebookon hogy a szavazók közül Kelemen Anna lefekszik valakivel és megijedtem
5/9 anonim válasza:
Te meg tartsd tiszteletben mások döntését van aki annyira felvilágosult, hogy tudja semmi értelme az egész színjáték. Kedves utolsó...
6/9 anonim válasza:
Érdekes,hogy olyan emberek mennek el szavazni akik egy ku.rva szavazólapot nem tudnak rendesen kitölteni meg egy szaros borítékot lezárni! :DD
7/9 anonim válasza:
Én, mert még dolgozom. Majd pár óra múlva.
8/9 anonim válasza:
3-as válaszolónak: húzd le magad a WC-n, és fizess érte inkább te!
Mit foglalkozol azzal, hogy mások mit csinálnak? Joguk van, hogy döntsenek, szóval fogd vissza magad!
9/9 anonim válasza:
Nincs mit tisztelni azon a döntésen amikor valaki leszarja az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!