Nem fogok. Nincs szavazati jogom (nem is kell). Ha lenne sem tudnám, h kire szavazzak, mert egyiket sem tartom jónak, de még a kisebbik rosszban sem vagyok biztos. F/25
2014. febr. 23. 20:24
2/9 anonim válasza:
Igen, mert ha elmegyek szavazni, akkor legalább a szar helyzet miatt lesz "jogom" vernyogni. :)
Még nem tudom, kire. Akire nem: Fidesz, Jobbik, MSZP
38/N
2014. febr. 23. 21:17
3/9 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én sem megyek szavazni, igazából azért, mert nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne jobb az országnak. Nyilván ez a fiatalságom és tapasztalatlanságom miatt is van, de úgy gondolom hogy aki nincs képben a politikában, az ne is szavazzon. 19L
2014. febr. 23. 21:22
4/9 anonim válasza:
Már hogyne mennék el?
A demokrácia a szavazófülkébe lépve kezdődik, azt elhagyva véget is ért. Had élvezzem már ezt a pillanatnyi helyzetet.
Egyébként meg, aki otthon marad már nem számít. Akár 1 érvényes szavazat is elég már. Nincs alsó határ.
2014. febr. 24. 11:16
5/9 anonim válasza:
Aki nincs képben, az nézzen utána. Aki nem szavaz, az is dönt, akár akarja, akár nem. És ezzel befolyásolja az eredményt. Viszont elveszti a jogát, hogy utána arról véleményt mondjon. Mondhat, de akkor arra fogják mondani: nem számít.
Eléggé téves elképzelések vannak itt a "kisebbik rosszról". Ma van egy állapot. Az itt elképzelt "kisebbik rossz" kevésbé, lassabban, vinne rossz irányba, a rossz pedig gyorsabban. Ez nem igaz. A valóságban mindig van olyan "kisebbik rossz", amelyik jó irányba visz. Attól "kisebbik", hogy nem olyan gyorsan , mint azt a helyzetből következően lehetne.
2014. febr. 24. 12:23
6/9 anonim válasza:
Mindenki menjen el szavazni, mert a saját sorsunkról döntünk! Bezzeg ha szextémáról kéne szavazni, minden 19 éves ott sorakozna. Aki elég érett a szexhez, annak véleménye is kell , hogy legyen arról, hogy kik irányítsák az országot! Ha orbán azt mondaná, hogy nála tilos a szex házasságon kívül, akkor tömegesen tódulnátok szavazni!
2014. febr. 24. 15:29
7/9 anonim válasza:
Igen.Mert így legalább érzem hogy valamihez jogom is van és nem csak kötelességeim az országban.A többi dolog meg mindenkinek a magánügye ami csak is rá tartozik.
2014. febr. 25. 18:41
8/9 anonim válasza:
29/l
Megyek szavazni, de hogy kire, ez rejtély. Inkább előzetes megfontoltságot veszek figyelembe.
Olyanra aki gyűlölködik biztos, hogy nem fogok...
2014. febr. 28. 18:47
9/9 anonim válasza:
Szerinted Magyarországon ki nem gyűlölködik? Ez a tetű ország ilyen!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!