Egyikre se, mert nincs kire,mindegyik párt átkúrj.a az embereket.Sokan úgy lesznek, hogy a "legkisebb rosszra" leteszik a voksot, nálam ilyen nincs.Valami vagy jó, vagy sza.r!
2013. jan. 15. 19:39
2/30 anonim válasza:
Lássuk csak a lehetőségeket:
Jobbik:2 hét múlva államcsőd lenne.
MSZP:8 év alatt tönkrevágták az országot az államcsőd közelébe.
LMP:bohócok
Bajnai:Kösz, nem.
Marad a legkisebb rossz.
2013. jan. 15. 19:41
3/30 anonim válasza:
2-es!
Csak nem a Munkáspárt?:)
2013. jan. 15. 19:45
4/30 anonim válasza:
sajnos egyelore ugy nez ki hogy senkire. Egyik sem megbizhato.
2013. jan. 15. 19:51
5/30 anonim válasza:
Eddig én legszívesebben valami függetlenre szavaznék, mert gyakorlatilag ugyanaz a véleményem, mint az elsőé. Talán elveszik ezzel a szavazatom, de inkább, mint hogy akármelyik pártnak csúfolt bohóctársulatot támogassam vele...
2013. jan. 15. 20:08
6/30 Sz1u válasza:
Jelenleg azt tudom 100%-osan, hogy kire nem: A Fideszre és a Jobbikra biztos, hogy nem!
Hogy miért? Asszem' nem kell magyarázni!
2013. jan. 15. 20:19
7/30 anonim válasza:
A legkisebb rosszra. Ez egy "kétcsapatos bajnokság" sajnos. A Jobbik, LMP, Bajnai stb nem elegek ahhoz, hogy kormányt alakítsanak, egyáltalán, hogy beleszóljanak bármibe. A két rossz közül meg inkább a Fidesz, mert nekik fontosabb a magyar nép, míg a balliberálisok magyargyűlölők, mindenki mellett kiállnak, csak a tisztességes magyar emberek mellett nem. Lásd múlt heti bűnözők melletti tüntetés.
2013. jan. 15. 20:29
8/30 htr válasza:
Jobbik!
Azért mert elég meggyőző programjuk van.
Mert a rend pártja.
Ökoszociális nemzetgazdaságra építenének.
Nem értem miért félnek az emberek a Jobbiktól.
Szerintem azért mert nem jut el mindenkihez tisztán az üzenete. Nem véletlen hogy a 30 év alatti fiatalok körében stabilan a legerősebb párt, hiszen pont a fiatal korosztály használja legtöbbet az internetet, ahol mint tudjuk nem cenzrázzák.
2013. jan. 15. 20:36
9/30 anonim válasza:
Még nem tudom, de a Fideszre és a Jobbikra biztosan nem.
A másik oldalról meglátjuk mi lesz.
2013. jan. 15. 21:09
10/30 anonim válasza:
Látom a ballibsik éberek, sunyi módon lepontozzák azt, akik az igazságot megmondják. Nektek mindig is fájt az igazság kimondása. Hajrá, pontozzatok csak le!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!