Ti kire fogtok szavazni melyik pártra és miért?
Szerintem ezért kaptál lepontozást:
"Fidesz, mert nekik fontosabb a magyar nép"
Jah, most is nagyon látszik, hogy mennyire fontos nekik a magyar nép...
21:11
"Látom a ballibsik éberek, sunyi módon lepontozzák azt, akik az igazságot megmondják."
Mondj egy igazságot és én is mondok egyet!
Egyébként a sunyinál már csak az a sunyibb, aki még egy névtelen oldalon az álnevét is eltitkolja...
Bajnai leendő pártjára. Miért? Mert egy év alatt jobban rendberakta a gazdaságot mint Matolcsí és Orbán két-három év alatt. Ráadásul Orbán már 1998-ban is elk*rta.
Vagy az LMP. Egyébként nem értem, hogy miért lenne a Fidesz Orbánnal a legkisebb rossz? Nem itt tartanánk a 98-ban folytatták volna a megkezdett Bokros-csomagot vagy 2010-ben a Bajnai-csomagot. A Fidesz kormánya alatt megutált fél Európa. (túlzottdeficit, baltás gyilkos, jogállamiság rombolása, banktörvény, IMF nemtárgyalás stb.).
Thürmerékre.
1. Az elmúlt 200 év legemberségesebb korszaka a Kádár kor volt - és azt a hagyományt ők viszik tovább...
2. A jelent illetően pedig, Belorussziát tekintik példának. Az egyetlen országot a térségben, ahol nem tombol a vadkapitalizmus.
2010-ben nem mentem el, és nem is lett volna értelme. 2014-ig talán összeszedik magukat a komcsik - akkor rájuk fogok szavazni.
Akire biztos hogy nem fogok szavazni:
MSZP: nyolc év alatt tönkre vágták az országot, a devizakereskedelmet támogatták aztán a magyar pénzt külföldre vitték. Több százezer munkahely szűnt meg. Valószínű hogy külföldiekkel voltak korrupcióval. MSZP-nek nem az a célja hogy támogassa az embereket hanem megnyerje a választást, hogy tovább tudja zsákmányolni az országot. Hiszen Bajnai Gordon is egy üzletember, ő úgy alakította hogy legjobban Jöjjön ki. A Cél az ő legyen a nyertes, és a polgárok a vesztesek. Ez az élet-halál játéka. Bajnai Gordon csak azért akar a bársony székben ülni hogy a szegény embereket jobban kizsákmányolja. Ismétlem az üzleti életben nincs kegyelem. Ő a minimálbért lecsökkentené a felére is. (A szegénynek annyi fizetést kell adni hogy éhen ne dögöljön.)
FIDESZ: nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!