Milyen végzettségetek van, és milyen pártra fogtok szavazni 2014-ben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 20:10
1/40 anonim válasza:
Felsőfokú végzettségem van, és bevallom őszintén, ma még nem tudom eldönteni, kire fogok szavazni. Bár a mostani kormány intézkedései gyakran kétségbe ejtenek, de a másik oldalon MA még nincs egy élet- és ütőképes párt, akire rá merném bízni magamat és a családomat.
2/40 anonim válasza:
2 diplomával rendelkező ember vagyok(informatikus és jogász), és 2014-ben is a Fideszre fogok szavazni.
3/40 anonim válasza:
Felsőoktatásban tanulok és remélem addigra már kijutok ebből az országból.
5/40 anonim válasza:
Közgazdász diplomám van és egy költségvetési szerv gazdasági vezetőjeként dolgozom. 2014-ben szintén a Fideszre fogok szavazni. Nem azért, mert minden intézkedésükkel maradéktalanul egyetértek, hanem azért, mert az ellenzéki pártok között nincs reális alternatíva.
6/40 anonim válasza:
Addigra remélem meglesz a diplomám.
Én csak azért fogok a Fideszre szavazni mert egyenlőre nincs jobb.
De az is lehet,hogy nem megyek el szavazni,meg úgyis külföldön szeretnék majd élni.
7/40 anonim válasza:
Gimnáziumban tanulok, akkor már egyetemen fogok és még nem tudom kire, de biztos nem a jobbik.
8/40 anonim válasza:
Jövőre lesz csak diplomám, de a független szakértői összefogásra vagy az LMP-re fogok szavazni. Ha a fidesz nyer 2014-ben én is megpróbálok inkább külföldön boldogulni.
9/40 anonim válasza:
Jogi és informatikai diplomával szoftverfejlesztéssel foglalkozom egy világvállalatnál.
A Fideszre fogok szavazni nehezemre esik kimondani ,de vakok között mégis csak a félszemű a király.
10/40 anonim válasza:
"2 diplomával rendelkező ember vagyok(informatikus és jogász), és 2014-ben is a Fideszre fogok szavazni."
Na látjátok! Mindig mondtam, hogy a diploma eszet nem ad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!