Melyik párt jelöltjére/jelöltjeire fogtok szavazni az önkormányzati választásokon és miért? Változott a véleményetek az országgyűlési választások óta?
Kérlek azt is írjátok le, hogy mennyire követitek figyelemmel a politikát és mi alapján hozzátok meg a döntést.
Előre is köszönöm!
A Fidesdzről eddig sem volt jó a véleményem,azóta még rosszabb lett!
Az ÖK választáson arra az emberre szavazok,akit ismerek,és tisztességesnek találok. Még akkor is,ha tudom,hogy korrupt,sógor-koma-jóbarát elvű Fideszesek mellet nem sok esélye van a választói érdekeit érvényesítenie.
Fidesz mert változás kell a "bebetonozott" önkormányzatoknál is így lesz jó!
Nem változott a véleményem.
Napi szinten követem és az alapján döntök milyen új szabályok adó és egyéb törvények születnek és az nekem megfelelő-e vagyis egyetértek -e vele.
16.13. Gondolom nálatok most nem Fiodeszes az önkormányzat! Nálun az,és többel károsította már meg a városunkat,mint az elmúlt 20 képviselőtestülete együttesen sem.
Mindenhova a haverjait,családtagjait ültette: Ez csak rosszabb lezs,ha továbbra is ők maradnak.
A Fidesz pedig a pálinkafőzésen kívül semmilyen törvényt nem hozott,semmilyen intézkedést nem tett eddig,ami javíthatna az ország vagy az emberek helyzetén. Látszat törvényeket,meg a hatalom megtartására irányulókat hozott csak!
Az én kerületemben évek óta mszp-és a polgármester, szeretem a kerületem, mert dinamikusan fejlődik, tiszta, rengeteg új ház épül - önkormányzati is- , úgy, hogy októberben is rá fogok szavazni. Remélem, hogy nyer.
Az mszp politikusaiból egyébként elegem van, de egyik kutya, másik eb. A végzett munkát értékelem. Az meg, hogy az összes rokon, ismerős szuper munkahelyen, beosztásban dolgozik.......ez jellemző a magyar politikai élet összes résztvevőjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!