Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti kire fogtok szavazni...

Ti kire fogtok szavazni melyik pártra és miért?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 19:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Te szerencsétlen gyökér utolsó. :D Azért szűnt meg több százezer munkahely mert VÁLSÁG VOLT ÉS VAN IS.
2013. jan. 27. 11:12
 22/30 anonim ***** válasza:
Ha az LMP megmaradt része, továbbra sem akar minden áron összeállni a kormányváltással az mszp/dk/bajnai trioval és lesz esélyük bejutni akkor rájuk, ha nem akkor még a végén a Fideszre szavazok.
2013. febr. 6. 11:48
 23/30 anonim válasza:
most már jöjjön a JOBBIK..
2013. febr. 21. 23:39
 24/30 anonim ***** válasza:
Egyedül csak a Jobbik jöhet szóba.
2013. febr. 21. 23:57
 25/30 anonim ***** válasza:

"VÁLSÁG VOLT ÉS VAN IS."

Nem volt válság.

2013. febr. 22. 00:00
 26/30 anonim ***** válasza:
Csak azért a Jobbikra mert ők még nem tudtak bizonyítani és tetszik amit képviselnek.
2013. febr. 22. 00:43
 27/30 anonim ***** válasza:

jobbik. 2050re minden masodik ember cigany lesz

jelenleg 10ciganybol 1dolgozik ma M.o.-n

el lehet kepzelni mi lesz ha nem valtoztatunk ezen..

2013. febr. 22. 05:37
 28/30 anonim ***** válasza:

A fideszre biztosan nem, mert az elmúlt három év arról szólt, hogy csökkentették a tőkejövedelmek és a magas bérek adóterhelését, valamint a vállalatok nyereség után fizetendő adóját, és mivel így már nem volt fedezet a szociális ellátórendszerre és a közszolgáltatások amúgy is elég alacsony színvonalának a fenntartására, ezért kivonultak mögülük mindenféle mondvacsinált indokokkal. Egyébként ezzel és a munkavállalók jogainak csökkentésével előkészítették a terepet a külföldi működőtőke bevonzására, hogy itt állítsák elő az olcsóbb munkaerő miatt a termékeiket, hozzáteszem nagyon rosszul csinátlák, hiszen a bérterheket nem tudták csökkenteni.

Az mszp ugyancsak a külföldi tőkére épített volna, egyébként nem tudták csökkenteni az élő munka terheit, hitelből tudtak csak elérni gazdasági növekedést, aminek most isszuk meg a levét, és mindenben lefeküdtek az EU-nak.

A jobbik demagóg, egyáltalán nem látszik kibontakozni a részükről egy akár végtelenül protekcionista, vámokkal és kvótákkal terhelt árfolyam-szabályozott nemzetgazdasági modell, inkább csak azokat a közhelyeket puffogtatják, amiket 10 15 éve a fidesz. Hazai gazdaság, mezőgazdaság, kkv, ki a multikkal stb... Ugyanakkor szakpolitikai téren elég gyér munkát végeztek. Hogy antiszemiták és cigányellenesek e vagy sem, azt mindenki döntse el magának, bár én elvből nem szavaznék olyan pártra, amely támogat egy nyíltan idegengyűlölő online sajtóterméket a parlamentben (kuruc), majd meglebegteti az antiszemita attitűdöt, aztán mintegy áldozatként bemutatva magát siránkozik, hogy a gonosz ballib sajtó lenácizott minket. Én nem tudom áldozatként látni őket, bocs!

Az LMP-nek vannak jó ötletei, tulajdonképpen nekik van a legkomplexebb világnézeti és politikai képük, csak rettentően gyengék és nem igazán meggyőzőek. E-mellett szerintem jó elképzelés a zöld adókból és a környezethasználatból fedezett járulékcsökkentés (pl útdíj, dugódíj), valamint a zöld energiaiparba fektetett pénz, a célzott (régiós)járulékcsökkentés is jó gondolat, de senki nem fog nekik hinni, ha valamit nem csinálnak az arculatukkal.

Bajnai alatt egészen jól ment a gazdaság, viszont nem tetszik, hogy a millások a szolidaritás és Bajnai összeállnának az MSZP-vel. Ha a korrupciót nem csökkentjük pár éven belül nagyon radikálisan, akkor ez az ország összeroskad, és senki nem tud rajtunk segíteni, megjegyzem nem is akarnak sokan. Az MSZP pedig az utóbbi években a korrupcióval egyenértékű fogalommá vált.

Az LMP-ből kivált párttal még nem tudok mit kezdeni, bár lehet, hogy nem is akarok.

Ha jó jelöltjei lesznek az együtt 2014-nek, akkor rájuk szavazok ha nem, akkor LMP. De annyira jó szívvel egyikre se tudok igent mondani.

2013. febr. 22. 11:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Nem nagyon látom a kiutat. Kudarc az EU tagságunk majd' egy évtizedes története. Én mostanában kezdek eljutni oda - korábban elítéltem azokat akik így gondolkodnak - hogy nem szavazok. A munkám miatt keveset vagyok itthon, lehet, hogy nem is tudok majd szavazni, 2010 - ben sem tudtam. De ha itthon leszek a Jobbikra szavazok majd, de nincsenek illúzióm. Őket is megveszik, szétforgácsolják, gáncsolják, ellehetetlenítik majd. A politika mocskos dolog, lehet, hogy van egy - két tisztességes ember minden pártban, talán nem egyforma arányban, de a többség gazember, az egész pénzről szól. Attól tartok Európán, s benne Magyarországon csak diktatúra segíthet.
2013. febr. 22. 13:36
 30/30 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy most leköpöm saját magam, de azt hiszem,hogy jó taktika lenne a fideszre szavazni, hogy végképp megutáltassa magát és eltünnének a palettáról,mint egyes pártok. Aki utána jön annak nem fog babér teremni.
2013. febr. 22. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!