Fideszre szavazok, egész rokonsággal együtt. (23 fő összesen.)
MSZP-re nem, megmutatták hogy utálnak minket.
Jobbik pedig még viccnek is rossz, semmiképp nem támogatandó erő. Talán ha normális hangnemben kommunikálnának, akkor megfontolandók lennének.
2013. máj. 23. 18:16
2/21 anonim válasza:
Én erdélyi vagyok és nem megyek el szavazni, mivel nem érzem helyénvalónak beleszólni egy olyan ország politikai ügyeibe, aminek nem vagyok a lakosa. Fidesz Viktor meg nem tud csodát tenni egy olyan országban, ahol ő is egy ugyanolyan senki mint az itt élő magyarok zéró hatalommal. A jobbik pedig úgy érzem, hogy magyarkodik csupán, trianon már lerágott csont, itt max egy autonómiát lehetne kiharcolni.
2013. máj. 23. 18:21
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 23. 18:33
4/21 anonim válasza:
Remélem senkire nem szavaznak. Amúgy ismerek 2 szerbiai magyart, ők csak azért szavaznak, mert már évek óta itt élnek és vissza sem akarnak menni Szerbiába. De akinek nem célja itt letelepedni, az ne döntsön felettem/felettünk.
2013. máj. 23. 19:09
5/21 doboszoli válasza:
Japó!
Egyetértek Veled. Nagyon.
2013. máj. 23. 19:54
6/21 anonim válasza:
Egyértelműen a Fideszre (szintén rokonsággal együtt, 9 fő).
2013. máj. 23. 20:27
7/21 anonim válasza:
Külhoni magyar ne szavazzon a mi bőrünkre. A Fidesz csak tönkreteszi az országot.
Jöjjetek ide lakni és itt élni, akkor lesz erkölcsi alapotok szavazni.
2013. máj. 23. 20:36
8/21 MolotovPunk válasza:
Csak azt nem értem,hogy akkor azok miért nem szavazhatnak,akik pl Svédországban élnek Magyarként,vagy Amerikában,vagy akárhol máshol a világban?Ja persze,mert az már rossz lenne Viktorkáéknak,mert ott lenne olyan,aki MSZPre szavazna.
Unokabátyám Svédországban él már 3éve,bár lehet hazajön szavazni.
2013. máj. 23. 21:14
9/21 anonim válasza:
Szavazzatok csak! Átmenet határokon kívül rekedt testvérek! ;)
2013. máj. 23. 21:32
10/21 anonim válasza:
Szavazzatok, de ne a fideszre, hanem a Jobbikra! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!