Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Külhoni magyarok! Ti kire...

Külhoni magyarok! Ti kire fogtok szavazni 2014-ben (lent)?

Figyelt kérdés

Melyik magyar pártra:

Fidesz(amelyik nektek szavazati jogot adott,azonban feltehetőleg ezt csak azért,hogy megnyerjen titeket

vagy

Jobbik(amelyik egyértelműen támagot(na) egy "trianoni revíziót",és úgy látszik,nagyon ragaszkodik a külhoni magyarokhoz,jogaikhoz

vagy

MSZP,LMP,más baloldali párt?

2013. máj. 23. 18:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
48%

Fideszre szavazok, egész rokonsággal együtt. (23 fő összesen.)

MSZP-re nem, megmutatták hogy utálnak minket.

Jobbik pedig még viccnek is rossz, semmiképp nem támogatandó erő. Talán ha normális hangnemben kommunikálnának, akkor megfontolandók lennének.

2013. máj. 23. 18:16
 2/21 anonim ***** válasza:
81%
Én erdélyi vagyok és nem megyek el szavazni, mivel nem érzem helyénvalónak beleszólni egy olyan ország politikai ügyeibe, aminek nem vagyok a lakosa. Fidesz Viktor meg nem tud csodát tenni egy olyan országban, ahol ő is egy ugyanolyan senki mint az itt élő magyarok zéró hatalommal. A jobbik pedig úgy érzem, hogy magyarkodik csupán, trianon már lerágott csont, itt max egy autonómiát lehetne kiharcolni.
2013. máj. 23. 18:21
 3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 23. 18:33
 4/21 anonim ***** válasza:
63%
Remélem senkire nem szavaznak. Amúgy ismerek 2 szerbiai magyart, ők csak azért szavaznak, mert már évek óta itt élnek és vissza sem akarnak menni Szerbiába. De akinek nem célja itt letelepedni, az ne döntsön felettem/felettünk.
2013. máj. 23. 19:09
 5/21 doboszoli ***** válasza:
81%

Japó!

Egyetértek Veled. Nagyon.

2013. máj. 23. 19:54
 6/21 anonim ***** válasza:
93%
Egyértelműen a Fideszre (szintén rokonsággal együtt, 9 fő).
2013. máj. 23. 20:27
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Külhoni magyar ne szavazzon a mi bőrünkre. A Fidesz csak tönkreteszi az országot.

Jöjjetek ide lakni és itt élni, akkor lesz erkölcsi alapotok szavazni.

2013. máj. 23. 20:36
 8/21 MolotovPunk ***** válasza:
65%

Csak azt nem értem,hogy akkor azok miért nem szavazhatnak,akik pl Svédországban élnek Magyarként,vagy Amerikában,vagy akárhol máshol a világban?Ja persze,mert az már rossz lenne Viktorkáéknak,mert ott lenne olyan,aki MSZPre szavazna.

Unokabátyám Svédországban él már 3éve,bár lehet hazajön szavazni.

2013. máj. 23. 21:14
 9/21 anonim ***** válasza:
73%
Szavazzatok csak! Átmenet határokon kívül rekedt testvérek! ;)
2013. máj. 23. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Szavazzatok, de ne a fideszre, hanem a Jobbikra! :)
2013. máj. 23. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!