Akik utálják az Orbánt, azoknak kire kell szavazni 2014-ben?
Mindegy ki legyen, csak ne az Orbán. Viszont olyan káosz van, hogy nem tudom kire kell szavazni.
Legutóbb az LMP-re voksoltam, aztán a Milla mellé álltam, de bennük csalódtam. Így lettem DK hívő, csak az sem tetszett. Tiszta káosz. Most még Bajnaiékban bízok, de ők meg nagyon gyengék. Őrület. Pedig jó lenne tudni.
Egy biztos, amíg Mesterházi van az MSZP élén, addig oda nem szavazok.
Nekem egy biztos: a baloldali mszp-s dk-s bajnais bagázsra nem szavazok, Isten óvjon meg még egy öszödi böszmétől!
Akinek elege van Orbánból, és tényleg változást akarok szerintem szavazzon a Jobbikra.
Azért mindenesetre az elgondolkoztató, hogy az eddig válaszolok 1 kivételével mind a Jobbikot ajánlják.
Nekem bárki lehet, csak ne az Orbán. Annál még a Fidesz is jobb.
Nézz utána a Jobbiknak.Nem félelmetesek ők.
Én Fidesz szavazó voltam , de teljesen kiábrándultam belőlük.A DK-Bajnai-MSZP-LMP triumvirátus számomra visszataszító.
A Jobbik nem rossz párt.Gazdaságilag az amerikai demokrata pátot , Barack Obamát tekintik mintának , példának.
"Nekem bárki lehet, csak ne az Orbán. Annál még a Fidesz is jobb."
Ezt a mondatot csak én nem értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!