Van itt olyan ember aki 2014-ben az MSZP-re fog szavazni?
Tegyük hozzá: a "magyarázat" ne az legyen, hogy a Fidesz ilyen vagy olyan...
Hogy én miért nem szavazok az MSZP-re? Egyszerű: tapasztalatból, és mert szeretem a hazámat.
Miért ne lenne?
Én Jobbikos vagyok, de amíg nem akarja egy balos vagy balíb megmagyarázni hogy a rövid gatyát hogy lehet kitérdepelni addig semmi bajom vele. Nem lehet minden embernek azonos a felfogása, az érdeke, csak kérem szépen ne feledjünk tisztán látni.
Én akkor szavaznék rájuk, ha bennük látnék alternatívát, hogy a fideszt leváltsák illetve ha Bajnai MSZP-s színekben indulna.
Ha lenne más kormányváltó alternatíva (vagy minimum hiteles ellenzék), esetleg olyan szakemberekkel mind Bajnai, Bokros, Oszkó, Simor (tudom, nem épp politikus), akkor meg arra szavaznék.
Jó lenne a jelenlegi kormányt leváltani, de nem az mszp-re, meg a többi levitézlett ballib-kapitányra.
Amíg táblával tüntetgetnek, meg "betiltanák" azokat akik nem egyező nézőponton vannak velük, struccpolitikát folytatnak addig én nem nagyon tudnék "bízni" bennük.
Főleg mert a gyurcsi is újra hatalomra kerülne, az pedig nem kellene nekünk!
"Amíg táblával tüntetgetnek, meg "betiltanák" azokat akik nem egyező nézőponton vannak velük"
Miért van deja vu érzésem? :DD
"Miért van deja vu érzésem? :DD"
Azt neked kell tudnod! :) Bár azért beavathatnál mire gondoltál mert nekem nem esett le elsőre.
van! elég volt orbán viktornak az ország szétcseszéséből.
a jobbik meg egy rasszista párt utálják a cigányokat és nagy haverok a fidesszel...
őszintén az lenne a legjobb ha mszp, dk, együtt pm meg a jobbik maradna az egész parlamentben a fidesz meg elt***rodna a parlamentből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!