Külhoni magyarok! Ti kire fogtok szavazni 2014-ben (lent)?
Melyik magyar pártra:
Fidesz(amelyik nektek szavazati jogot adott,azonban feltehetőleg ezt csak azért,hogy megnyerjen titeket
vagy
Jobbik(amelyik egyértelműen támagot(na) egy "trianoni revíziót",és úgy látszik,nagyon ragaszkodik a külhoni magyarokhoz,jogaikhoz
vagy
MSZP,LMP,más baloldali párt?
Igen, ma 21:32-es, én is féltem a külhoni magyarokat,ezért is sajnálom,hogy sokan nem a jobbikra szavaznak majd.Nemcsak a román,szlovák,stb. államtól,az elszerbesítéstől,úgymond a "kihalástól" féltem őket,hanem attól is,hogy beveszik a fidesz trükkjét,akik nem ígérnek nekik semmit sem. (pl. hányszor lépett fel az MSZP vagy FIDESZ kormány a román,szlovák visszaélésekkel szemben,hányszor védte meg szegény külhoni magyarokat?-nemsokszor).
Ezért is húzok inkább a jobbik felé,és szeretném,hogy a külhoniak is jobbikosok legyenek.
Egyébként köszi a válaszokat,ment a zöld kéz mindenkinek! :)
Külhoni magyarok majd akkor szavazzanak, ha ugyanazokat a közterheket viselik, mint mi.
Nyilvánvaló, hogy csak szavazatvadászat, hiszen bármilyen intézkedést fog hozni az új kormány, az rájuk nem vonatkozhat.
Vagy majd kijelenti a kormány, hogy akkor most a külföldi magyarok is fizessenek adót a magyar államnak? Akkor bezzeg egyből nem lesznek olyan nagy magyar állampolgárok...
Szerintem az állampolgársághoz jogok és kötelességek egyenlő mértékben társulnak. Nem látom a kötelesség részét a dolognak...
SENKIRE!!!
Mert soha nem megyek vissza az országba szenvedni és kizsákmányoltatni magam!!!!!!!!!!
""Csak azt nem értem,hogy akkor azok miért nem szavazhatnak,akik pl Svédországban élnek Magyarként,vagy Amerikában,vagy akárhol máshol a világban?""
Azok a Magyarok is szavazhatnak akik amerikában vagy bárhol máshol élnek.
Egyáltalán nem igazságos hogy egy 5. generáció óta külföldön élő magyar család a szavazatával befolyásolja az itthon élők helyzetét. Ha elmegy valaki külföldön szavazni akkor viszont fizessen adót is és rá is vonatkozzanak az itthoni törvények! De ez nem lehetséges ha más országban él!
Arra kérek minden külföldi magyart hogy NE ÉLJEN A SZAVAZATI JOGÁVAL, mert NEM Ő VÁLLALJA A KÖVETKEZMÉNYEKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!