Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Külhoni magyarok! Ti kire...

Külhoni magyarok! Ti kire fogtok szavazni 2014-ben (lent)?

Figyelt kérdés

Melyik magyar pártra:

Fidesz(amelyik nektek szavazati jogot adott,azonban feltehetőleg ezt csak azért,hogy megnyerjen titeket

vagy

Jobbik(amelyik egyértelműen támagot(na) egy "trianoni revíziót",és úgy látszik,nagyon ragaszkodik a külhoni magyarokhoz,jogaikhoz

vagy

MSZP,LMP,más baloldali párt?

2013. máj. 23. 18:09
1 2 3
 11/21 MolotovPunk ***** válasza:
50%
Egyébként nagyon naivak azok,akik azt hiszik,hogy a fidesz jót akar a határon túliaknak,csak szavazatnak kelletek nekik az a gond,persze hála Istennek van határon túli ismerősöm,aki nem a fityeszre fog szavazni.
2013. máj. 23. 21:41
 12/21 anonim ***** válasza:
83%
Kalózpártra szavazok. Remélhetőleg legalizálják a füvet és akkor hazamegyek innen Hollandiából.
2013. máj. 23. 21:45
 13/21 A kérdező kommentje:

Igen, ma 21:32-es, én is féltem a külhoni magyarokat,ezért is sajnálom,hogy sokan nem a jobbikra szavaznak majd.Nemcsak a román,szlovák,stb. államtól,az elszerbesítéstől,úgymond a "kihalástól" féltem őket,hanem attól is,hogy beveszik a fidesz trükkjét,akik nem ígérnek nekik semmit sem. (pl. hányszor lépett fel az MSZP vagy FIDESZ kormány a román,szlovák visszaélésekkel szemben,hányszor védte meg szegény külhoni magyarokat?-nemsokszor).

Ezért is húzok inkább a jobbik felé,és szeretném,hogy a külhoniak is jobbikosok legyenek.

Egyébként köszi a válaszokat,ment a zöld kéz mindenkinek! :)

2013. máj. 23. 22:14
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

Külhoni magyarok majd akkor szavazzanak, ha ugyanazokat a közterheket viselik, mint mi.

Nyilvánvaló, hogy csak szavazatvadászat, hiszen bármilyen intézkedést fog hozni az új kormány, az rájuk nem vonatkozhat.

Vagy majd kijelenti a kormány, hogy akkor most a külföldi magyarok is fizessenek adót a magyar államnak? Akkor bezzeg egyből nem lesznek olyan nagy magyar állampolgárok...

Szerintem az állampolgársághoz jogok és kötelességek egyenlő mértékben társulnak. Nem látom a kötelesség részét a dolognak...

2013. máj. 23. 23:14
 15/21 anonim ***** válasza:
10%
A Jobbik a hazafiaskodáson kívül nem ért semmihez. Te pont úgy benyelted a Jobbik propaganda maszlagját mint mi a Fideszét.
2013. máj. 24. 09:26
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

SENKIRE!!!

Mert soha nem megyek vissza az országba szenvedni és kizsákmányoltatni magam!!!!!!!!!!

2013. máj. 24. 16:44
 17/21 bumbi02 ***** válasza:
83%
Ha majd otthon fizetem az adót, akkor majd otthon is szavazok. Ez ilyen egyszerű. Ha nem ott élek, nem szavazok.
2013. máj. 24. 20:32
 18/21 anonim ***** válasza:
95%
Én egyébként abszolút igazat adok a 2. válaszolónak. Ne a külföldi magyarok döntsenek már, hanem mi. Jó ne értsetek félre nagyon szeretem a székely magyarok, mert nagyon becsületesek, rendesek és lehet, hogy sokkal nagyobb magyarok, mint mi. De azért, hogy ki legyen a miniszterelnök azt hagy dönthessük már el mi. És ne a külföldi magyarok. Egyébként ezt az egészet azért csinálta a FIDESZ, hogy külföldön is rá szavazzanak és nyerjenek.
2013. máj. 25. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
91%

""Csak azt nem értem,hogy akkor azok miért nem szavazhatnak,akik pl Svédországban élnek Magyarként,vagy Amerikában,vagy akárhol máshol a világban?""

Azok a Magyarok is szavazhatnak akik amerikában vagy bárhol máshol élnek.

2013. máj. 26. 13:27
 20/21 anonim ***** válasza:
94%

Egyáltalán nem igazságos hogy egy 5. generáció óta külföldön élő magyar család a szavazatával befolyásolja az itthon élők helyzetét. Ha elmegy valaki külföldön szavazni akkor viszont fizessen adót is és rá is vonatkozzanak az itthoni törvények! De ez nem lehetséges ha más országban él!

Arra kérek minden külföldi magyart hogy NE ÉLJEN A SZAVAZATI JOGÁVAL, mert NEM Ő VÁLLALJA A KÖVETKEZMÉNYEKET!

2013. jún. 12. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!