Orbán miért nem a multikat adóztatja meg és a jól (! ) keresőket sarcolja, miért a minimálbéren élő melósoktól vesz el pénzt?
35
Tőlem mormon is lehet, csak ne beszéljen mellé :)
Úgy képzelem el, hogy adott 5FT adó, amiből lesz mondjuk 10Ft. Adott 10 000 Ft, amiből lejön -5. A 10 000-ből lesz 15 000 a kompenzálás miatt, az adó viszont emelkedett, és akkor 15 000 -10 > 10 000-5
Így képzeltem el. De ez egy iszonyú tömör valami, de ha most ezt itt hosszabban magyaráznám vagy fejteném ki, abból hatalmas kavar lenne és a végén már én sem tudnám követni magamat :o)
Ja és ne haragudjatok, most mennem kell, ha írtok természetesen mihelyst újra ráérek gép elé ülni akkor válaszolok mindenre. Ne vegyétek szentírásnak egyik mondatomat sem, ez csak az én véleményem, teljesen szubjektív, de én ezt tartom helyesnek.
További kellemes politizálást :) Sziasztok!
78
Alapvető félreértés: én az egykulcsos adó mellett vagyok, csak tudom a hátrányait.
Nem, a kompenzálás minimum 0 és annál feljebb. Ha meg 0 lenne akkor sem lenne oka rinyálni senkinek.
Én azt is támogatnám, ha Orbán a jómódúaknak kedvezne. A jómódúak tartják fenn ezt az országot, akkor kit kellene mégis támogatni? Gyakorlatilag eddig a segélyeket is kinek az adójából fizették? A jómódúakéból...holott ők nem azért dolgoznak többet, hogy másokat eltartsanak. Tartsa el magát mindenki. Szóval én azt sem kifogásolnám ha nem kompenzálna, de ez megint csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!