Orbán miért nem a multikat adóztatja meg és a jól (! ) keresőket sarcolja, miért a minimálbéren élő melósoktól vesz el pénzt?
72
Ha a 130 ezer bruttó alatt keresőknél adóemelés lesz összességében az egykulcsos adó hatására, hajlandó vagy nyilvánosan kijelenteni, hogy tévedtél?
Miért tévednék? Mondtam én, hogy nem lesz adóemelés?
Én a kompenzálásról beszéltem és arról, hogy összességében több fog nekik maradni és szerintem az a lényeg, hogy a zsebben ott marad. Ha ez nem így lesz, tehát rosszabb lesz a megélhetés, akkor igen, beismerem természetesen, nem vagyok én atyaúristen, hogy ne tévedhetnék.
72
Csak hogy én is értsem: nem tartod kizártnak az adóemelést, ugyanakkor valami homályos ok miatt (kompenzálás címszó alatt) összességében több maradna az illető zsebében? Hogy? Ha több adót vetet ki valakire, azt nem tudja kompenzálni a béremelés, mert kizártnak tartom, hogy a munkaadók annyi emelést adjanak, hogy az nettóban elérje az adójóváírás összegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!