Mit lehet csinálni egy 21milliós hiteltartozással, ha minimálbéren élek és a családot is el kell tartanom?
el kell adni a lakást és visszafizetni belőle a tartozást.
Bocs, de miért vettél fel ekkora hitelt, ha nincs egy olyan diplomád vagy szakmád amivel biztos a normális fizetés?
Éhen halni!
Hogy sikerült 21 millás tartozást begyűjtened minimálbéres fizetéssel?
Basszus. Nekem tíz éve alig akartak 4 millió hitelt adni építkezéshez, úgy, hogy volt 10 millió önerőm (lakás eladásból) és egy másik lakást is felajánlottunk (mert kellett!!) fedezetnek.
Hogy az istenbe bírtatok 21 milliót felvenni? Mi kellett hozzá, tényleg érdekelne.
Amúgy eladni a házat, kifizetni belőle amit lehet, és élni tovább... ez iszonyú sok pénz.
nekem volt 20 milliós hitelem ( most fizettem vissza végtörlesztésben)de az egy 90 milliós házra...
Minimálbérrel bevállalni 21milliót...
Ne csinálj semmi hülyeséget, ne jusson eszedbe semmi butaság!
Elég szomorú, hogy mostanában sokan menekülnek a halálba, pont az ilyen helyzet miatt!
Aki meg ilyet ír, még ha nem is komolyan beteg ember! Nem tudom, hogy ráférne-e a lelkiismeretére a tudat, hogy ha a kérdező is ilyet tenne, ő pedig még biztatta is.
és mit ér a külföldi melóval?
1.Oda is kell kezdő tőke
2. Ha nincs jó nyelvtudása,jó szakmai háttere,és ne adj isten olyan szerencséje van hogy kap melót akkor sem fog létminimumnál többet keresni.
3.Lehet hogy a létminimum külföldön háromszorosa az otthoninak,de a szállás összege is annyival többe kerül.Nem beszélve a többi dolgokról.
(tudom,mert külföldön dolgozom,és hiába van szakmám,hiába tudok angolul társalgási szinten beszélni,mégis jó ha 1200 fontot haza viszek túlórával együtt..A szállásom csak 800 font..Kint sem könnyű..
Nyugi csak egy ötlet volt.
Amúgy nem tudhatjuk lehet hogy olyan szakmája van amit jól megfizetnének kinnt és ki tudja lehet hogy jól beszéli az idegen nyelvet.
Egyik ismerősöm németbe dolgozik gipszkartonozik és 2800 euró a fizetés/hó az azért nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!