Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit lehet csinálni egy 21milli...

Mit lehet csinálni egy 21milliós hiteltartozással, ha minimálbéren élek és a családot is el kell tartanom?

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Liza 25

Ha minimálbéren él, akkor jó eséllyel nincs végzettsége, pláne nyelvtudása. Ha mégis van, és ennek ellenére minimálbéren él, akkor megint nincs miről beszélni...

2011. okt. 20. 11:54
 12/19 anonim ***** válasza:
70%

Kötsz egy zsíros életbiztosítást és megöleted magad. Másképpen még az unokáid is a te hülyeségedet nyögik majd.

Vagy elzavarod az asszonyt is dolgozni és próbáltok előbbre jutni. A ti életeteknek már akkor is lőttek, de talán a gyerekeiteknek még jobb lehet egyszer.

2011. okt. 20. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Kamu. Nem hiszem el, hogy akkora keresete volt, hogy 21 milliót kapott, most meg minimálbéres...
2011. okt. 20. 17:29
 14/19 anonim ***** válasza:
37%
Talán még az jöhet szóba, hogy örökölte a tartozást.
2011. okt. 20. 23:06
 15/19 anonim válasza:
68%
Hát ez akkora kamu! 21 milliónak kb. 180.000 Ft a törlesztője, min. 600.000 Ft-ot kellett igazolnia mikor felvette.
2011. okt. 20. 23:15
 16/19 anonim ***** válasza:
67%
senki nem hülye, hogy elfogadjon egy -21 millás örökséget
2011. okt. 20. 23:47
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

Régebben adtak hitelt fedezetalapon is.

Tartozást pedig csak az örökség erejéig lehet örökölni, tehát az biztos nem játszik.

2011. okt. 21. 07:56
 18/19 anonim ***** válasza:
52%

Azért abba nem gondoltok bele, hogy elképzelhető, nem ennyi volt a jövedelme korábban? Lehet, hogy építkezési vállalkozó volt(tudom, azok mind minimálbéresek, de anno sok fekete jövedelmű kapott hitelt), aztán bedőlt a bolt.

Én ajánlom a kérdezőnek a térképről való lekerülést. Minden ingóságodat irasd egy olyan rokonodra, aki nem tartozik senkinek, akkor nem vihetik el, feketén vállalj munkát, akkor nem tudják levonni a fizetésed harmadát, költözz egy nagyon, hangsúlyozom nagyon olcsó albérletbe, legjobb ha egy falusi házat veszel ki és a fekete munka mellett még háztáji gazdálkodást is folytatsz. Nem tudom hol laksz, és van-e feleséged/férjed, azt sem tudom ez a 21 millió mögött milyen ingatlan fedezet van, természetesen a térképről lekerülést arra az esetre értem, ha a fedezet értéke nem éri el a 21 millát.

De arra én is kíváncsi lennék, hogy szedted össze a 21 millát. Szüleimnek sokszoros keresettel volt 10 millió Ft hitelük, és így is elég nagy teher volt, persze mi sosem éheztünk.

2011. okt. 24. 16:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Az árfolyam elszállása miatt simán egy kisebb hitelből is összejöhetett ennyi.

Jó hír azonban, hogy akkor a vagyon is megvan, hisz soem adtak hitelt 100% mértékig. Tehát még nyomott áron eladva az ingatlant, valszeg ki lehet fizetni a hitelt és még marad is némi pénz egy kisebb értékű lakóingatlanra.

Aztán. A bank papíron elveszi, de azt mondja, hogy úgysem tudja eladni, maradj benne. (van ilyen, konkrétat tudok)

Vagy C terv: külföldi munka és új élet kezdés, aztán a bank meg szarakodjon az ingatlanoddal.

2012. jan. 25. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!