Ennek az LMP s Schiffer Andrásnak milyen végzettsége van?
Figyelt kérdés
tegnap annyi baromságot mondott röhögött az egész parlament
pl fidesz az új szdsz....
ugyan már
ért egyáltalán a politikához?
2010. jún. 9. 09:54
31/43 bumbi02 válasza:
mert nem akarják elfogadni és elkönyvelték hogy neked más a véleményed ergo biztos komsilibsibolsizsidó vagy... én is igy szoktam járni:))
am igazad van.
32/43 anonim válasza:
Lepontoznak, mert nem hasznos a válaszod :)
Nem értesz hozzá, ennyi.
33/43 anonim válasza:
Kivétel nélkül mindenki le szokott pontozva lenni ebben a témakörben, nekem speciel most jól jött, mert nem kevernek annyi emberrel össze, de tényleg mindenki le van pontozva, mondhatnak akármit. Szubjektív kérdésre adott szubjektív válaszok is, szóval ezen kár háborognod, nincs értelme, ez így marad.
34/43 anonim válasza:
65
Fejtsd ki, hol a hiba az okfejtésemben.
35/43 bumbi02 válasza:
amugy látható a százalékokon hogy ki mennyire követi a divat véleményeket (trianont siratni kell, holokausztot tagadni, jobbikot éltetni, mszp-t szidni, gyurcsányt és bajnait szidni, bokrosékat szidni) és ki az aki saját véleményét hangoztatja nem azt amit elvárnak ... nah nekünk van 40 % környékén vagy az alatt a százalékunk...
36/43 anonim válasza:
Hülye zsidó majom, elég csak ránézni.
37/43 bumbi02 válasza:
te meg gondolom egy 3 diplomás 130as iq-val rendelkező bölcsész lehetsz igy a megnyilvánulásod alapján, nem?:))
38/43 anonim válasza:
43-as, szóval szerinted én azért vagyok magas százalékon, mert nem istenítem azokat, akik tönkretették az országot?
Érdekes meglátás...
39/43 anonim válasza:
Igen, képzeld van 3 diplomám, nem bölcsész, és van elég eszem ahhoz, hogy felismerjem a kötekedő hülyéket, mint a Schiffer. 20:58 voltam.
40/43 anonim válasza:
Atyaég!:D Van 3 diplomád mi? AHHAHAHHAHAHAAAAA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!