Ennek az LMP s Schiffer Andrásnak milyen végzettsége van?
tegnap annyi baromságot mondott röhögött az egész parlament
pl fidesz az új szdsz....
ugyan már
ért egyáltalán a politikához?
72%:
Ezt most, hogy gondoltad? Alkut köt a szervezet amit ő vezet és a jobbik, aztán szegénynek akarata ellenére be kell ülnie??? Nyilván az volt az alku lényege, hogy segítik a jobbikot cserébe a kiválasztott ember helyet kap a listán. Mellesleg nem kötelező beülni, bármikor vissza lehet lépni.
kit érdekel most Zagyva György hogy jött egyáltalán ide?:OOO
írj róla kérdést kis barátom :))
most erról a nyomi sifferről van szó
maradt volna az ügyvédi kaptafánál
eddig semmi értelmeset nem mondott
Viktor is jól leoltotta a francba
"Kérdező: mint ahogy írtam, sajnos, Schiffer kivételesen értelmes dolgot mondott, mert ha majd ki lesz vezetve az adójóváírás, ( 2 éven belül) az alacsony keresetűek rosszul járnak majd."
ahha na ná... pff
amúgy mekkora gyökerek vagytok
van egy kérdés az lmp ről
azt egyből há a jobbik há a jobbik
amúgy meg ha már Zagyva
akkor egyes szociknak meg csak érettségije van na pfff
73
Nézz utána légyszíves. Bizonyos összeg alatt jelenleg jár adójóváírás, így ténylegesen nem 18 százalékkal adózol. Ha ezt elveszik, az alacsony keresetűeknek a 16 százalékos egykulcsos adó adóemelést jelent majd. Ez ellen egy baloldali embernek szerintem lehet kifogása.
Schiffer szerint a Fidesz az új SZDSZ
Az LMP vezérszónoka, Schiffer András szerint három csapás sújtja a gazdaságot. Az előző kormány felelőtlensége és a világgazdasági helyzet mellett a Fidesz politikusainak felelőtlen nyilatkozatai is. Szerinte a kormány programját átitatja a demokráciaellenes populizmus, pedig a pártok közös felelőssége annak elmagyarázása, hogy a demokrácia pénzbe kerül. Örvendetes, ha a spekulatív kapitalizmust a termelési kapitalizmus váltja fel, de ezt új működési modellnek tekinteni túlzás. "Lehet, hogy Kóka János és az SZDSZ eltűnt a parlamentből, de az önök képében visszatért" - jelentette ki. Szerinte a Fidesz neokonzervatív fordulatot vett, az adópolitikájuk populista, a felső középrétegeknek kedvez, a szegényeket cserbenhagyja.
az lmp :D
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:27
Igen, pont ez a lényege, csak ezt sokan nem tudják, hogy miként kerülhetett be egy villanyszerelő az OGY-be. Egyébként meg be KELLETT ülnie, mivel ő a HVIM legtapasztaltabb embere Toroczkai után. Na de tényleg ne ferdítsük el a témát, hisz Schiffer András van a porondon.
Ha vissza lehet majd nézni, akkor megnézem, de én is úgy hallottam, hogy elég nagy butaságokat mondott.
"39%"
jól van 39 már nagyon ideje volt hogy bevezzessék az 1 kulcsos adót
mert így lényegébe csökkenni fog
ne magyarázd már meg
és végre a minimál bér is adózni fog
mert eddig sokan jobban jártak ho minimálbérre jelentették be magukat...
szóval jó csinálja a fidesz
" 72%"
hagyd már 72 bal liberális barátunk azt se tudja mi az a villany szerelő
fogadjunk ha megkérdezzük tőle
és milyen napod volt
a válasz a jobbik náci
agyatlan hülye...
de még jó hogy fideszes vagyok xD
csak utálom az ilyen majmokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!