Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is elköltöztök Magyarország...

Felkelhetetle kérdése:

Ti is elköltöztök Magyarországról ha idén is a jelenlegi kormány nyer?

Figyelt kérdés
Mert én 100% eltűnök innen, én nem ilyen jövőt szánok a gyermekeimnek. Gyakorlatilag ha valakinek nincsenek milliói félretéve egészségügy nincs, oktatás valahol a 70-es 80-as évek közé rekedt és az adópénzeket gyűlöletkampányokra (plakátokra, propagandára) költik. A magyarországi média kezd szinte teljesen megegyezni az észak-koreai médiával gyakorlatilag másból sem áll a legtöbb médiás felület minthogy az emberek agyát kimossa. Én nem tudnám végig nézni hogy a gyerekeim ilyen közegben éljenek. Nektek mi erről a véleményetek?

2018. febr. 24. 21:04
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/130 A kérdező kommentje:

# 100 Én az összes válaszolót tisztelem oly annyira hogy még a butaságokra is reagálok. Én a Fideszeseket nem a párt szimpátiájuk miatt ítélem el és tartom butának, hanem azért mert nem tudnak érvelni az általuk választott párt mellet. Nyilván hazudnék ha azt állítanám hogy nem próbálkoznak, de általában ezekből a próbálkozásokból születnek olyan buta kijelentések, állítások amelyet egyszerűen nem tudom elhinni hogy egy értelmes ember le tudd írni.

Pl A jelenlegi válaszolók közül a kedvenc hülye állításom az volt a válaszoló leírása alapján, hogy neki nincs szüksége arra hogy a fiatal munkaerők fizessék neki a nyugdíjat (ezáltal nyugdíjra sincs szüksége és teljesen mindegy hány fiatal vándorol ki) mert ö vesz magának lakást egy életnyi munkával elért pénzért és az kiadja és ezzel minden gondja elszáll.

Nekem ne mondja senki hogy az ilyet értelmes embernek lehet nevezni mert kizárt hogy ilyet egy értelmiségi le tudjon írni nem hogy még publikálja is azt a világ felé. Az a szerencséje hogy legalább a neve nem látszik és ilyen szempontból nem alázza meg magát, bár az ilyennek ez nem oszt szoroz. És még számos hasonló példát tudnék írni.

2018. márc. 2. 12:28
 102/130 anonim ***** válasza:
34%
Talán olyan életet akarsz a gyerekednek ahol éjjelente megerőszakolja egy migráns??? Csak gratulálni tudok önnek.Amióta ez a párt van hatalmon jobban kiállnak a Magyar emberek mellett.Fejlesztik az ipart,országot lásd autógyárak,lásd Budapest belvárosa!
2018. márc. 8. 11:45
 103/130 anonim ***** válasza:
20%

Dehogy! pont erre pályáznak, hogy kiürül az ország, és itthagyjuk nekik. Mondjuk akkor ők is megszívják, mert nem lesz, aki itt dolgozzon nekik. De nem hagyom itt az otthonomat ezeknek

Jó ez kicsit erős volt, bocsi ^ ^

2018. márc. 8. 12:01
 104/130 Fidesz1987 ***** válasza:
23%

Hát igen fideszes és fideszes között is van különbség. Én például szeretnem ha minnél több fiatal maradna, aki fizeti majd a nyugdíjamat, habár nekem még olyan sok van hátra a nyugdíjig, hogy azok akik az enyémet fizetni fogják még csak kiscsoportosak az oviban. :)

Az a helyzet a sok proli aki a cuccializmusban szocializálódott nagyon lehúzza a béreket, mert mindent megcsinálnak mondhatni szarért-hugyért így én se tudok sokkal többet kérni. Talán ha majd ez a modtani 50-es réteg kikopik elindul egy jelentösebb változás az országban. Ugyan is itt sajátosan nem a fejétöl büzlik a hal, hanem itt az egész hal büdös.

2018. márc. 8. 15:51
 105/130 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem Magyarországon élek, bár van Budapesten egy lakásom, hogy akármikor visszamehessek, hiszen a szüleim, testvéreim ott vannak.

A 2. válaszolóra reagálnék:

Ha bárki szándékozik kijönni Észak-Koreába dolgozni/élni (turistákkal nem találkozom), akkor annak szívesen segítek!

K. N.

2018. márc. 8. 21:17
 106/130 A kérdező kommentje:

# 102 Miért gondolod azt hogy Magyarországon nem erőszakolhat meg egy magyar ember egy gyereket? Talán azt gondolod hogy mi genetikán felüliek vagyunk? A magyarok is teli vannak ilyen söpredékekkel csak nyilván annak nincs akkora hírértéke mintha egy migráns csinálná. Úgyhogy ez még mindig messze nem jó érv. Kb ugyanakkora valószínűséggel erőszakolják meg itt mint Nyugaton.

(egyébként a hajam égnek állt amikor ezt az ,,érvet" olvastam a valami szörnyű volt amit te leírtál...)

2018. márc. 9. 03:47
 107/130 A kérdező kommentje:
# 103 Akkor inkább maradsz itt az a te és a családod életszínvonala rovására? Értem én hogy vannak akik annyira szeretik a hazájukat hogy az életüket is adnák érte (na az nem én vagyok) ezeket az embereket nem értem. Számomra az a haza, ahol megtudok élni normálisan és nem kell nélkülöznöm az olyan országért én is az életemet adnám, de ilyenért nem. Véleményem szerint az élet túl rövid ahhoz hogy szarul éljünk benne akár 1 percig is.
2018. márc. 9. 03:56
 108/130 A kérdező kommentje:
# 104 Te csak várd amíg az 50-es réteg kihullik. Addigra az általad említett óvodásoknak a 85%-a is kivándorol.
2018. márc. 9. 04:00
 109/130 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem menj ki nyugodtan, ez a legkönnyebb ebben a világban feladni,eldobni és nem megoldani a problémákat...De kívánom, hogy abba az országba utána induljon meg az összes afrikai, indiai és brazil szegény ember és éljetek ott együtt hiszen nekik sem jó. És nem vagyok fideszes csak egy Magyar aki ott próbál boldogulni ahova született. Azt hiszed nekem most nem szívás nagyobb lakást venni mert kinőtte a család a másfél szobást? Dehogynem de ettől még nem futamodok meg...40f
2018. márc. 11. 18:37
 110/130 A kérdező kommentje:

# 109 Én teljesen leszarom hogy milyen nemzetiségűekkel lakom együtt engem nem sikerült rasszistává tennie az Orbán kormánynak. Ha valakinek nem tetszik a képe nem szólok hozzá mit kell ezt túl bonyolítani.

Te meg szerintem szégyelld magad mert nem tudsz a családodnak megfelelő életkörülményeket biztosítani mert te nagy hazafias módon nem futamodsz meg. Te magadban legyél csak hungarista barom de a családodat hagyd ki ebből a betegségedből. :)

2018. márc. 11. 19:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!