A jelenlegi kormány miért nem törődik még csak látszat szinten sem a két legfontosabb dologgal, az egészségüggyel és az oktatással?
Rengeteg iskolát, óvodát, egészségügyi intézményt újítanak fel, fejlesztenek, bővítenek folyamatosan.
Ha nyitott szemmel járnál és nem csupán a zsigeri gyűlölet vezérelne, talán észrevennéd.
Ahhoz képest, h nem fejlesztik egészen jól fejlődnek. Volt középiskolámba most voltam, kap egy új géptermet és egy szervert - eddig is volt, de újítják - és állami támogatásból, biztos szerencséjük van. Illetve a közelebbi korházban is levan zárva egy osztály - felújítás címszó alatt, de lehet h bezárják, ki tudja.
Én eddig megvoltam elégedve az egészségüggyel és annak fejlesztésével. Az oktatással kevésbé, de nem a pénzhiány vagy a technikai dolgok hiánya miatt, hanem mert rosszul van felépítve és még diplomásként se tudom, hogyan lehetne megoldani a középiskolai problémát úgy, h mindenkinek jó legyen.
Nagyon egyszerű. A Magyar az egy annyira magasabbrendű faj, hogy soha nem beteg és már eredendően minden szükséges tudásnak a birtokában van, amikor megszületik.
Ennélfogva nekünk nem is kell egészségügy és oktatás sem.
Egészségügyi fejlesztések 2010 után, amikor a fidesz átvette a kormányrudat:
- 6,8 milliárd forintból felújított Szent Imre Kórház,
- 600 millió forintos rehabilitációs ellátás fejlesztés az egri Markhot Ferenc Kórházban,
- 10 milliárd forint a sportkórház felújítására,
- 1,4 milliárdért épül a körmendi kórház, a kórházban 8000 négyzetméternyi részt felújítanak és 300 négyzetméter új épületrészt építenek,
- 1,4 milliárd jut a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház átépítése és korszerűsítése,
- 30 milliárd forintból újul meg a Zala Megyei Kórház,
- a Dombóvári Szent Lukács Kórház 1 milliárd 880 millió forintba kerül,
- 11,2 milliárdos beruházás a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban,
- Szent Imre kórház helikopter leszállóval Budapesten,
- Pécsi Tudományegyetem teljes felújítása, 400 ágy,
- Heves megye, Markot Ferenc kórház: 6 milliárd,
- Szombathely Markusovszky kórház,
- Hatvani Albert Schweitzer, fél milliárd,
- Bethesda gyerekkórház, Budapest,
- Debreceni kórház,
- Körmendi kórház, épülőben, 1,4 milliárd,
- Kaposvári kórház, 1,5 milliárd,
- Békés megyei Pándy Kálmán kórház, Gyula,
- Bajcsy-Zsilinszky kórház, Budapest,
- Várpalotai kórház,
- Uzsoki kórház. Bp. 6,5 milliárd,
- Nyíregyházi kórház,
- Dombóvári kórház,
- Hódmezővásárhelyi kórház, 896 millió,
- Somogy megyei Kaposi Mór kórház, Kaposvár,
- Siófoki kórház,
- Pécsi kórház,
- Mohácsi kórház,
- Győri Petz Aladár kórház, 11 milliárd (csúcstechnológia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!