Akinek nem tetszik a jelenlegi kormány, az miért akarja megdönteni, miért nem megy el inkább külföldre?
Nagyon jól látszik, hogy a Fideszt nem lehet leváltani. A két legerősebb párt az MSZP és a Jobbik, de nekik sincs semmi esélyük ellene. Az ellenzék nagyon szétszórt, mindenki mást akar vagy nem is tudják, hogy mit akarnak, na meg ők is hiteltelenek és korruptak, ezért nem tudnak semmit kiállítani a Fidesz ellen, aminek ott van a bő 2 millió szektás híve, akik készek Orbánért még az életüket is feláldozni.
Ilyen helyzetben miben reménykednek? Mi lesz itt? nem lesz itt semmi. Én már döntöttem, hogy lelépek, de más miben reménykedik? Ezt nem bírom megérteni.
Jó, de akkor viszem magammal a családot, megtanulok angolul, stb.
Nekem szerencsére nincsenek még gyerekeim, mert fiatal vagyok, de ha megyek majd kora nyáron és kitelepedek, akkor nagy valószínűséggel viszem majd magammal mutert és fatert is.
" Rabszolgamunkán kívül nem nagyon adnak mást"
Ostobasag.
Nézd el nekünk ha magyarországon képzeljük el a jövőnket. De szeretnénk ha élhetőbb lenne számunkra is, a fejlődésből nem csak a sógorkomák, oligarchák részesülnének hanem mi is.
Egy olyan jövőképet akarunk amot szeretnénk megvalósítani. Ebben a drágalátos kormány nem partnerünk. A Jobbik pláne, a kettő pont ugyanaz, miért arra cserélnénk? Ez nem pártpolitika , ez igény a politika felé. Bárki kinálná fel és lenne a szövetségesünk, arra szívesen lecserélnénk. Ha mszp-s ha Lmp-s, akárki. A Párbeszéd próbálkozik ilyesmivel, újbaloldallal, de gyengék nem meggyőzőek. Viszont Botka ebben úgy látszik a segítségünkre lehetne. Persze ez még csak reményszikra. De nézd már el nekünk ha nem külföldre megyünk ilyen gondolkodás helyett.
Nos, ez valóban ostobaság. Rabszolgameló inkább itthon van.
De pont erre gondolok, hogy nem értem, hogy ti miben reménykedtek.
Leírtad, hogy:
"Nézd el nekünk ha magyarországon képzeljük el a jövőnket. De szeretnénk ha élhetőbb lenne számunkra is, a fejlődésből nem csak a sógorkomák, oligarchák részesülnének hanem mi is."
Ez mind rendben van, de Magyarország alapvetően egy ilyen hely. Ez olyan, mintha azt írtad volna, hogy mi egy olyan ecetet akarunk enni, ami nem savanyú. Barátom, az ecet lényege éppen az, hogy savanyú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!