Ti is elköltöztök Magyarországról ha idén is a jelenlegi kormány nyer?
# 53 Gondolom téged sem az eszed miatt szeretnek az emberek, már ha szeretnek egyáltalán valamiért.
Neked már tényleg nem tudok mit írni szeretném azt hinni hogy nálad már nincs lejjebb de sajnos ez nem igaz. :S
Tele van a hozzá hasonlókkal az ország. Hidd el nekem.
"Én csak örülök neki ha a sok nagypofájú libsi drogos pávagyerek eltűnik innen"
Hivatalosan 500 E ment el innen nem hivatalosan 1M következmény brutális szakember és munkaeröhiány MINDENHOL. Fél éves várólisták kórházban...
Gazdasági mélyrepülésben az ország.
De rajta üldöztetek el még több embert. Észak MO már így is kihalt.
De olyan vicces hogy szinte az összes ellenérvre ami ,,válaszként" érkezett válaszoltam alázattal. De valamiért senki nem tudd meggyőzni engemet arról hogy nincs igazam már közel 60 válasz (amiből nyilván nem mindegyik butaság) érkezett de ebből egy sem tudott olyat mondani ami miatt akár elkezdhetnék azon gondolkodni hogy mi van ha mégsem igazam?
Ellenben sorra cáfolom meg butábbnál butább állításokat pl hogy nincs gond az egészségügyben, vagy hogy nem jár semmilyen következménnyel az a tény hogy majdnem az összes fiatal kivándorol.
Sokkal jobb az emberhiány mert akkor ha munkahelyet akarok váltani mint munkavállaló én vagyok nyeregben és nem a cég,nekem nyalnak be, jobb fizetésekkel kedveznek.Nem azt mondják mint nem is olyan rég hogy :ha nem tetszik valami el lehet menni 100an állnak sorba a helyedre! Most már vissza vettek a pofából,ez nekem bejön.
Amúgy meg szeretem a kihalt embermentes tájat olyan megnyugtató békés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!