Ti is elköltöztök Magyarországról ha idén is a jelenlegi kormány nyer?
Nem érdekel, hogy Nagy Britanniában milyen. Nyílván van egy csomó ország, ahol ugyanilyen rossz, vagy még rosszabb, de ez irreleváns a kérdésemmel kapcsolatban. A tipikus "dehát a Pistike is verekedett" érvelési hiba.
Nem érdekel. Azt kérdeztem, hogy nem aggaszt-e téged, hogy többek között az egészségügy milyen helyzetben van. Engem igen. Nem nyugtat meg az a tény, hogy anyagilag valszeg túl tudnék élni. Mert sz^r helyzetben van, ez tény. És nem látom, hogy a közeljövőben javulna.
Légyszíves erre a tényre válaszolj, mert számunkra ez releváns, nem az, hogy Ugandában hányan halnak meg maláriában.
#44 ja értem, szóval itt is csak pénzednek kell lennie, és megy minden simán.
Nem lerágott csont, és igenis rossz helyzetben van. Hagy tudja már valaki, aki ott dolgozik, és látja, hallja folyamatosan, hogy mi van, hova tart a dolog.
Tény, hogy alulfizetett, hogy az orvosok átlagéletkora nő, hogy a végzős hallgatók 70%-a ki akar menni, úgy a fele meg is teszi.
Szóval? Eddig kitérés megvolt, elbagatellizálás megvolt, leszavazás megvolt, már csak a személyeskedés hiányzik, de ugye konkrét érvet, hogy miért alaptalan az aggodalmam túl nagy kérés várnom.
Kérdező, most te komolyan fideszesekkel vitatkozol a hanyatló nyugatról meg a Világ Közepe Magyarországról?
Nem kell velük foglalkozni. Itt kell őket nemes egyszerűséggel hagyni, hadd éljenek és haljanak meg boldogan, mosollyal az arcukon.
# 44 Őszinte tiszteletem minden magyar egészségügyben dolgozónak akik fent tartják az általad leírt szintet ennyi 100 ezer forintos fizetésekért.
Ez csak annyit bizonyít hogy léteznek még orvosok, ápolók akiknek nem a fizetés hanem a hivatástudat az első. Kérdés az hogy ez a hivatástudat meddig fog kitartani ilyen fizetések mellet, mert ők is pénzből élnek.
Egyébként azt nem tudom megerősíteni hogy hogy olyan modern eszközeik, munkafeltételeik vannak mint ahogy te mondod (,,nincs semmi gond az egészségügyben") mivel szerencsére nem vagyok járatos a kórházakba sem betegként sem pedig dolgozókén én csak az egészségügyben dolgozók véleményéből következtetek a helyzetre és természetesen hiszek is nekik mivel nem egy ember mond negatív dolgokat inkább nekik hiszek mint néhány öltönyösnek akik valószínűleg sosem kell olyan egészségügyet megtapasztalniuk mint a magyar átlagnak mert ö rájuk fejenként jut egy orvos teljes műszakba.
Még egyszer hatalmas tisztelet nekik minden egészségügyben dolgozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!