Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érdekel a trianon?

Miért érdekel a trianon?

Figyelt kérdés

Valamiért engem 13 évesen nagyon érdekel a trianon, a régi Magyarország, Erdély meg ilyenek. Nagyon sok ilyen Európa jövője videókat nézek. Csak azt nem értem hogy miért?. Egyik osztalytarsamat sem érdekli a hazája, szinte csak engem.

Normális válaszokat kérek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. febr. 14. 06:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%

Van egy definíció, ami szerin magyar az, akinek fáj Trianon.

Lehet, hogy magyar vagy?

Legyél óvatos, mert elég sok a labanc !

2018. febr. 14. 17:13
 12/15 anonim ***** válasza:
24%
Szimplán sok a szabadidőd és még gyerek vagy. Majd ha felnősz kisebb gondod is nagyobb lesz ennél, mintsem ilyesmivel foglalkozz. Ami volt az elmúlt, bőghetne rajta mindenki, csak abból nem lehet megélni.
2018. febr. 15. 02:43
 13/15 anonim ***** válasza:
61%

Neked kell tudnod, miért érdekel. Vagy hazafiságból vagy mert "történelmi" beállítottságú vagy. "Egyik osztálytársamat sem érdekli a hazája"- ez alapján inkább az előbbi.

De bármiért is foglalkoztat, szerintem ez , ezzel foglalkozni nagyon dicséretes.

De hogy kapcsolódik össze Trianon és Európa jövője?

2018. febr. 15. 07:55
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

"De hogy kapcsolódik össze Trianon és Európa jövője?"

Jó kérdés....

Azok igértek nekünk Bécsben cukrászdát, akik Trianont a nyakunkba varrák.

És mit kaptunk helyette ?

Felső határ nélküli kötelező migránskvótát.

Amíg atok határozzák meg Európát, akik kiagyalták Trianont, addig nekünk csak gyarmati sor jut.

És lassan a "kedvezményezettek" is kezdenek rájönni, hogy nem azért kapták meg a mi országaink részeit, mert őket annyira szereti a Nyugat, hanem hogy Kelet Európa életképtelen darabokban örökre kiszolgáltatott helyzetben maradjon.

2018. febr. 15. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Engem is érdekel Trianon! Nagyon szép kis palota Párizs mellett...javaslom mindenkinek a megtekintését!
2018. febr. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!