Miért érdekel a trianon?
Valamiért engem 13 évesen nagyon érdekel a trianon, a régi Magyarország, Erdély meg ilyenek. Nagyon sok ilyen Európa jövője videókat nézek. Csak azt nem értem hogy miért?. Egyik osztalytarsamat sem érdekli a hazája, szinte csak engem.
Normális válaszokat kérek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Van egy definíció, ami szerin magyar az, akinek fáj Trianon.
Lehet, hogy magyar vagy?
Legyél óvatos, mert elég sok a labanc !
Neked kell tudnod, miért érdekel. Vagy hazafiságból vagy mert "történelmi" beállítottságú vagy. "Egyik osztálytársamat sem érdekli a hazája"- ez alapján inkább az előbbi.
De bármiért is foglalkoztat, szerintem ez , ezzel foglalkozni nagyon dicséretes.
De hogy kapcsolódik össze Trianon és Európa jövője?
"De hogy kapcsolódik össze Trianon és Európa jövője?"
Jó kérdés....
Azok igértek nekünk Bécsben cukrászdát, akik Trianont a nyakunkba varrák.
És mit kaptunk helyette ?
Felső határ nélküli kötelező migránskvótát.
Amíg atok határozzák meg Európát, akik kiagyalták Trianont, addig nekünk csak gyarmati sor jut.
És lassan a "kedvezményezettek" is kezdenek rájönni, hogy nem azért kapták meg a mi országaink részeit, mert őket annyira szereti a Nyugat, hanem hogy Kelet Európa életképtelen darabokban örökre kiszolgáltatott helyzetben maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!