Trianon 90. évforduló? (Akit nem érdekel, ne írjon! ) Mit gondoltok, lesz idén végre nemzeti gyásznap június 4-e? Várhatjuk ezt az új kormánytól?
Meg szoktatok emlékezni valamilyen formában erről a napról? És ismeritek ezt az oldalt?
[link] (remélem, hamarosan frissítik)
Hát a Jobbik fog küzdeni érte szerintem. Remélem a fidesznek is lesz annyi nemzeti érzése, hogy igen.
Persze a holokauszt emléknapokért síró Pokorni után nem tudom mit várhatunk.
Nemzeti gyásznap? Miért? Azért mert aláírtak egy papírt? És ha visszakapnánk azokat a területeket, amiket akkor elvettek, mi lenne a jobb? Semmi! Mit kezdenénk vele? Nem hiszem, h a régi döntésekkel kellene foglalkozni, és visszasírni, hanem a mával foglalkozni.
És kérdésedre válaszolva: Nem lesz Trianon emléknap. Vannak ennél fontosabb dolgok is.
"Nem lesz Trianon emléknap. Vannak ennél fontosabb dolgok is."
-> Valóban, baromi sok időbe telne erről döntést hozni........
Egyébként meg én nem arra céloztam, hogy adják vissza az elszakított területeket, hanem arra próbálok rávilágítani, hogy a határon túl élő magyarokról nem lenne szabad elfeledkeznünk; segítenünk kell őket, támogatnunk, hogy igenis megmaradjanak magyarnak!
Konkrétan ez történt:
- az északi részt Csehszlovákiának adták
...nem létezik...
- észak-keletet a Szovjetuniónak adták
...nem létezik...
- dél-keletet Romániának adták
...sose létezett...
- dél-i részt Jugoszláviának adták
...ez sem létezik...
Nem kell, hogy visszaadják. Elég, ha csak kifizetik azt a bevételkiesést, amit a terület nem itt léte okozott. Valamint a terület értékét fizessék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!