Június 5. Trianoni emlépknapról mit tudtok?
Hivatalosan ez már nemzeti ünnep? Lesz munkaszüneti nap?
Nyitva lesznek a nagyobb üzletek?
Június 5 eleve szombat... Nem csodálom, hogy a dátumot sem vágod, ha a naptárat sem ismered.
Nem, ez a nap nem ünnepnap, hanem gyásznap.
"Nem, ez a nap nem ünnepnap, hanem gyásznap."
így van...
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:35
Trianonnak máig kiható következményei vannak. Csak hogy megjegyezzem, mikor megtörtént Trianon, gyakorlatilag tönkretettek egy országot. Az összes nagyobb infrastruktúrával rendelkező városunk idegen kezekbe kerültek. A bányáink 100%-át elveszítettük. Hadd ne soroljam a többit. Trianon nem egy mohácsi vész, nem egy augsburgi ütközet, hanem a nemzet szétszakításának, Szent István országának elpusztításának napja.
Ti külföldi magyarok vagytok? Honnan írtok? Én is tudom, hogy ez gyásznap. De ezen a napon, NEM szeretnék újabb gyásznapot, inkább a közös kultúránkat, meg az összefogást szeretném ünnepelni. Én azt látom, hogy a fiatalokat elkezdte érdekelni a határon túliak és a Parlament is megszavazta a kettős állampolgárságot. Ezek a témák már nem tabuk, hogy összetartozunk, és a határok nem jelentenek semmit, egy Nemzet vagyunk, és ha akarjuk erősek vagyunk.Nem kell belénk táplálni, hogy vesztesek vagyunk. Bolond aki ezt beveszi. az manipulálható, és elfogadja az Eu véleményét erről, gondolkodás nélkül.
Én úgy látom, hogy elkezdődött egy nyitás, remélem, hogy tovább fog fejlődni élénk kultúrális, és gazdasági egységgé. Hogy büszkék lehessünk rá, a külföld pedig tisztelje a Kárpát-medencét.
Azt tapasztaltam, hogy az 50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!