Miért politikai jelkép a Trianoni békeszerződés? Ki találta ki ezt a butaságot?
Figyelt kérdés
Sziasztok !!!
Ezt az egyik játékban tiltottak ki mert a falumnak a nevét : Vesszen Trianonra módosítottam .
Írtam a suportnak ez egyik tagja azt írta idézek : Mert le van írva a szabályzatban, hogy ilyet nem lehet. Ez a játék sem nem vallási, sem nem politikai, sem nem faji, sem nem egyéb állásfoglalások színhelye. ű
Szerintem történelmi meg mit kell titkolni , hogy Magyarországot kihasználták . Felosztották rengeteg terület elvettek . De ebben mi a politikai ???
Válaszokat előre is köszönöm .
2011. jan. 28. 19:27
1/4 anonim válasza:
"De ebben mi a politikai ???"
Az egész politika.
2/4 anonim válasza:
De hogy a közlekedés témakörbe írtad az egy szép dolog.
3/4 anonim válasza:
Már a kérdésed kategóriájának kiválasztása magyarázatot ad arra, hogy miért nem érted a kitiltásod indokát!
4/4 anonim válasza:
Igaz amiket írtok de a trianonozás hülyeség.
A II.Vh kitörésével megszűnt a trianoni békediktátum, részletkérdés hogy azt a II.Vh végén Párizsi béke néven újra aláíratták csak ezt kevesen tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!