Az emberek miért hiszik at hogy 2020-ban "lejár"a trianoni békeszerződés?
Figyelt kérdés
Ez abszurd.2018. febr. 2. 07:26
1/21 Koplárovics Béci válasza:
Valaki kitalálta, aztán mivel szimpatikus nekik, hogy lejár, hát tényként kezdték kezelni, terjeszteni.
2/21 Alain Delon válasza:
Mert sötétek. Már rég lejárt. Felváltotta a párizsi szerződés.
3/21 anonim válasza:
És utána mi lenne? A horvátok és a románok magyarok lesznek, vagy fordítva? Nem tudom hány száz évig kell még emlegetni trianont, ennyi erővel azon is rágódhatnánk, hogy a honfoglalás miért itt volt és miért nem Norvégia területén. Utóbbi amúgy jobb lett volna: tiszta levegő, mesés táj. Itt meg nézhetjük a plakátokat.
5/21 anonim válasza:
Általában azok a “nagy-magyarok” hiszik azt, akik mindíg mindent IS jobban tudnak... épp csak a magyar történelem okoz némi problémát nekik.
6/21 anonim válasza:
Ez tökéletesen jellemez egy nagy tömeget, akik hallanak valami fél információt, majd felépítenek rá egy egész kerettörténetet.
7/21 anonim válasza:
Persze, hogy abszurd.
Egész Magyarország abszurd.
A benne élő emberek is abszurdak, akik abszurd dolgokban hisznek.
8/21 anonim válasza:
"Általában azok a “nagy-magyarok” hiszik azt, akik mindíg mindent IS jobban tudnak... épp csak a magyar történelem okoz némi problémát nekik."
Meg úgy az egész életük.
9/21 anonim válasza:
Sose lepodj meg az emberi butasagon. En minel tobbet foglalkozom emberekkel a munkam miatt annal jobban utalom meg oket :D
10/21 anonim válasza:
Ezzel én is így voltam, amikor benzinkutaztam, előtte pedig boltban melóztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!