2020-ban érvényét veszti a Trianoni békeszerződés, mivel 100 évre volt aláírva. Milyen jogi következményei lesznek ennek?
Figyelt kérdés
Jogilag Magyarország igény tarthat majd az elcsatolt területekre? Szerződéshosszabbításról sem lehet szó, hiszen Magyarország nem követett betartotta a szerződésekben foglalt feltételeket.2016. okt. 26. 16:55
1/22 anonim válasza:
már rég nincs érvényben. tanulj történelmet, mielőtt lejáratod magad.
2/22 anonim válasza:
Egy kis történelem tudás már elég ahhoz hogy ne dölj be ilyeneknek,fogadok hogy valami kattintásvadász nagyonigazhirek.hu féle oldal írta, tessek itt egy cikk ez nagyjából elmondja miért nem:
4/22 anonim válasza:
De még tényként közli....nekem vannak nacionalista hajlamaim, hidd el én örülnék az egyik legjobban, ha ez így lenne.
5/22 anonim válasza:
már rég érvénytelen a trianon de mindegy
6/22 Pro Patria válasza:
Senki nem várja el, hogy tudással szüless. De ez a kérdés, pontosan így már kismilliószor ki lett írva ugyanerre az oldalra. Nem hiszem el, hogy egyet sem dobott fel hasonlóságban az automata szűrő, mielőtt kiírtad.
7/22 anonim válasza:
A kérdező tudatlansága nem a hibája. Senkise tudhat mindent!
9/22 anonim válasza:
Mitol vagy emberileg kulonb? Komolyan kerdezem. Ezzel megint magadat egetted le, mert semmit nem tudsz a valaszolokrol... Lehet, hogy onkentes munkat vegeznek vagy naponta eleteket mentenek...
10/22 anonim válasza:
"Mitol vagy emberileg kulonb?"
A stílus szerintem. Az hogy nem tudja ezt vagy bármi mást az a hozzászólók lenéző, sőt néhol durva stílusát még a legkevésbé sem igazolja. Valami frusztrációval küszködtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!