Nyugat-Európa hanyatlani látszik, mik ennek a lehetséges következményei?
"Az a fránya Nyugat már vagy 100 éve egyre csak hanyatlik és hanyatlik. Szegények.":
Róma sem egy nap alatt bukott el!
Van az már több, mint 100 éve is, hogy azt mondogattják hanyatlik a Nyugat.
Nyugat nem hanyatlik, jóval több dolog kellene hozzá. A hanyatlás az, ami nálunk megy jó pár éve.
Viszont feltételezük tényleg hanyatlik, milyen lehetséges kimenetelek lennének. Konrétan az, hogy Magyarország Európa legszegényebb országa lenne, a szegény afrikai országok szintjén lennénk, ugyanis ez a fránya ,,hanyatló nyugat" próbálja még életben tartani az országunkat gazdaságilag.
Nyugat hanyatlik?
Hát nem is tudom, pár napja utaztam ki Graz-ba, a határ magyar oldalán lepukkant putri települések és utcák, Körmend, Szentgotthárd és társai. A határ osztrák oldalán, meg mintha a földi paradicsom lenne, gyönyörű tiszta volt, az épületek pedig magyar színvonalban mint villák voltak. Pedig, az még csak Burgenland volt, ami ott a legszegényebb régió, akkor képzeld el Saltzburg-ot meg hasonlókat.
Szerintem is undorodnunk kell és sajnálni a hanyatló Nyugatot :D
*évekre sem fog "befagyni"
a jövő történelme most íródik, ezt egyesek hajlamosak elfelejteni, és ezért sok mindent biztosra vesznek, aztán meglepődnek, mikor valaki hirtelen fordít egyet a kockán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!