Mi van akkor, ha engem nem érdekel Trianon?
Figyelt kérdés
Nem vagyok igazmagyar vagy mi?2014. jún. 4. 10:29
1/23 anonim válasza:
"Hétvégi magyarként is jogaid vannak
Épp úgy, mint másoknak, nem vitatom.
De elhiheted, annál egy picivel több kell,
Mint a jelszavak és,
hogy vesszen el Trianon.
Legyél Te:
Kő a falban,
Csend a zajban,
Szó a dalban,
Társ a bajban!"
2/23 anonim válasza:
Csak egyszerűen tudatlan vagy, a pénzurak rabszolgája. Nem a te hibád, így lett nevelve a generációd.
3/23 anonim válasza:
Semmi extra, ne aggódj. A felhajtás engem sem érdekel. Tanultam róla, tudom, mi történt, de felesleges siránkozni rajta. Inkább előre nézz!
4/23 anonim válasza:
Akkor nyilván más érdekel. Egyfelől a történelem sok más dologból is áll, másfelől ezer más dolog is van a történelmen kívül.
Baj csak akkor van, ha semmi nem érdekel.
5/23 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy téged mi nem érdekel.
6/23 Őszödi Ferenc válasza:
Engem sem. A Loire menti kastélyok sokkal szebbek.
7/23 anonim válasza:
Amúgy nem értem, hogy nem tud érdekeli, hogy rabszolga körülmények között élsz... ? Mert Trianon elég nagy mértékben hozzá járult ahhoz, hogy így tönkre ment az ország.
8/23 anonim válasza:
Trianon engem sem érdekel csak az elszakított területek a kettő nem ugyanaz.
9/23 anonim válasza:
Minden Magyart kell(illetve kellene) hogy érdekeljen, hisz mégis csak az eredeti ország 2/3-át elvették.
10/23 anonim válasza:
Akkor te egy értelmes ember vagy aki nem egy már történelemmé vált megmásíthatatlan dologgal foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!