Nem jobbik szavazók között vannak olyanok, akiket érdekel a történelem?
Igen.
Szerintem a történelem a Jobbik és az elvhű baloldali érzelműeket érdekli(utóbbiaknak jó ideje nincs pártja-nem tudom mikor lesz...lesz-e)és talán a DK és az MSZP(ezekkel nem tudom mi lesz)híveit.
De úgy gondolom hogy az Együtt és az LMP szimpatizánsait nem.
Ők valahogy olyan...szerintem aki felületes és se ilyen se olyan azt a történelem sem érdekli.
Így van, ahogy az első mondja.
Nincs igazi baloldal, csak elfajzott álbaloldal, liberális ürülék.
Örülök, ha valakinek bármiről a mocskolódás jut eszébe. Olyan üdítő ebben az unalmas ellenségeskedős világban.
Kijelentőmód! Nem jobbik szavazók között vannak olyanok, akiket érdekel a történelem. Sőt, egyre kevesebb helyen vannak olyanok.
"Nekem a volt töritanárom kifejezetten baloldali volt."
Erröl eszembe jutott valami...
A rendszerváltás körül az volt a sikk vagy legalábbis azt lehetett úton-útfélen hallani hogy...
"hú...figyelj már...ez és ez a töri tanár már 90 előtt is megmondta a tuttit és nem azt tanította ami a hivatalos volt...és ez milyen klassz...bátor...húúú...stb."
Manapság meg egyre több helyen hallom(látom)-itt meg olvasom hogy ma meg az a menő töri tanár aki"balos"módon oktat...
És egyre több fiatal egyre inkább a Kádár-rendszer felé fordul.
Persze lehet hogy ez főleg a szakiskolák környékén van így-ott szokott megállni vagy visszafelé járni az idő(a 90-es évek közepén a gimikben a Scooter-féle nem tudom milyen zene volt a menő míg a szakmunkásképzőben a P.Box miközben ők akkor már nem is léteztek)szóval...
Különböző rétegek-típusok(mégha egyidősek is!)mást és mást részesítenek előnyben. Ebben nincs is semmi érdekes.
Ami viszont érdekes az a töri tanárok hátraarca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!