Ha a kurucinfó "nem náci, csak hazafias", akkor miért holokauszttagadók?
A szüleim, és jónéhány ismerősöm hazafias embernek vallja magát, de a holokausztot nem tagadják, és ugyanakkora őrültnek és gonosz diktátornak tartják Hitlert, meg elítélik a nácizmust mint egy liberális.
Ezen felül szeretnek magyarnak lenni, támogatják a kettős állampolgárságot, és elítélik Szlovákia tetteit, de csak elítélik, nempedig "irtanák őket".
Szerintem rengeteg magyar van még, aki így gondolkodik, de hála a kurucinfó és hasonló neonáci oldalaknak, ilyen dolgokkal démonizálnak minden hazafias magyart.

A szüleid elég kis értelmi képességgel rendelkeznek.
Ez azt jelenti.
A holokauszt el/nemismerése miért kellene egy nemzeti érzelemmel összekötni?Egyáltalán mi a fenének foglalkozni vele?Akkor a zuluk nem jó zuluk,mert gőzük sincs mi az?
Vagy nálatok minden nap azon megy a sopánkodás,hogy szegény navahók/dakoták/örmények/tuszik stb....ennek mi a köze a hazafisághoz,hacsak nem navahók/dakoták/örmények/tuszik stb vagytok?
Azonkívűl mi az,hogy őrült meg gonosz Hitler?Na és a mögötte álló apparátus?Na haragudj,de eztva Hitleres dumát anagyon alacsony értelmű szintű 60-70 éves emberek nyomatják,ugyanis a háború után nagyon sokan hirtelen a kommunista párt tagjai és a hatalom irányítói közé kerültek,miközben pár évvel azelött egy másik rendszert szolgáltak ki ugyanakkora buzgalommal.Na erre jó a gonosz,őrült Hitler.Mert a felelősséget rá lehetett tolni,az egyszerűbbek meg simán bevették.(persze ettől még lehetett Hitler gonosz,őrült,én nem ismertem)
Személy szerint,mint nacionalista érzelmű ember egyáltalán nem tartom jó ötletnek a kettős állampolgárságot.Én azt vallom,hogy mindenki ahol él ott fogadja el az írott és íratlan szabályokat,ha nem tetszik,akkor költözzön oda,ahol jobban tetszik.Számomra éppolyan felfoghatatlan az,ha valaki mondjuk magyar-szlovák akar lenni,mintha férfi-nő akarna egyszerre.Szlovákia meg egy másik ország,másik vezetővel,szerintem közünk nincs hozzá.

"Aki nem képes empátiával viszonyulni valaki más tragédiájához, ne várja el, hogy majd az övét átérzik azok a bizonyos mások."
Mert a zsidók szerinted empátiával viszonyulnak a magyarok doni katasztrófájához, esetleg Trianonhoz? Majd ha ők megemlékeznek ezekről, akkor én is meg fogok a holokausztról, de addig nem.

"ma 12:58"
nekem hiba jössz itt a cigány gyerek dumával.
nekem a nevelőanyám olyan volt, h azt nevelgette belém, hogy szar vagyok szart se érek.
a suliban folyamatosan csesztettek kiközösítettek, semmibe vettek, hosszú éveken át. mondhatni nem volt csúcs életem.
de tudod volt akaraterőm. és megoldottam. jó munkám van, barátnőm, normális életem és már haladok felfelé elég jó irányba. engem sokan le akartak húzni de mégis képes voltam kitörni. ennyi. akartam. a cigányok többsége nem akar, lusta hozzá, had ne sajnáljam, bocs....

van körülöttük bőven olyan aki nem lusta és jó példát mutat, az iskolában a tanároktól kezdve a szomszédokig egy csomó ember. de mind1...
felőlem menj közéjük és sajnáljad őket, megnézem hogyan hálálják meg. egészségedre.
nagyon sajnálom, de én nem fogom agresszív antiszociális állatokért feláldozni a saját életem, hogy ők majd egyszer megjavulnak.
tudod te szájhős, a négerek is el voltak nyomva, sokkal jobban mint a cigányok. a négerek IGAZÁN el voltak nyomva, szerintem sokkal szarabb volt nekik. Mégis kimásztak belőle. Bizonyára sok rossz néger van még amerikában és a világ több részén, de úgy hiszem, hogy egy hatalmas részük képes volt kitörni.
néger orvosokon keresztól néger színészekig ott vannak mindenhol, mert akarnak. A cigányok pedig? Hát ők maradnak ott ahova valóak.

"nagyon sajnálom, de én nem fogom agresszív antiszociális állatokért feláldozni a saját életem, hogy ők majd egyszer megjavulnak."
Nyugi, én se akarom, hogy bárki ezzel görcsöljön. Ettől még nem kell leköpni se őket. Azokra se haragszom, akik nekilátnak ócsárolni valakiket, mert szerintük nekik az a dolguk. Miért haragudnék? Ők is épp önfeledten bele hullanak valami felvett üzemmódba, valaminek képzelik magukat és aszerint csinálnak ezt-azt. Talán még gyönyörködnek is magukban kicsit közben. Ezek azok az emberek, akik képtelenek leállni: nincs olyan, hogy leül és néz 10 percet, nem hiszi azt, hogy "okosabbak leszünk", ha újra átgondol valamit, hanem csak nézi azt, ami van. Cselekvéskényszeresek, akiknél meglepően csekély a tettek aránya. És vedd észre, mindkét oldalon ez munkálkodik. Mondják, hogy az ördög a részletekben rejlik. Talán a kelleténél is jobban részletekbe veszve magad is megtestesítetted olykor.

nekem hiba jössz itt a cigány gyerek dumával.
nekem a nevelőanyám olyan volt, h azt nevelgette belém, hogy szar vagyok szart se érek.
a suliban folyamatosan csesztettek kiközösítettek, semmibe vettek, hosszú éveken át. mondhatni nem volt csúcs életem.
de tudod volt akaraterőm. és megoldottam. jó munkám van, barátnőm, normális életem és már haladok felfelé elég jó irányba. engem sokan le akartak húzni de mégis képes voltam kitörni. ennyi. akartam. a cigányok többsége nem akar, lusta hozzá, had ne sajnáljam, bocs....
Nekem meg egy kedves barátomék most fogadtak örögbe 3 gyereket.7 és 14 év közöttiek.Hihetetlen rossz gyerekek, nagyon buták is de miért is lennének másak hisz ezt látták otthon. Ápolatlanok voltak, cipőjük sem volt, a legkisebb lány még sohasem fürdött. Most nem lehet kivenni a kádból, evés előtt úgy mosakszik mint egy orvos.Rendesen tanulnak, játszanak olyan életet élnek mint egy "normális" gyerek.vágynak az elismerésre, szeretnének jó jegyeket kapni..Akkor nehogy azt mond már nekem hogy ők tehetnek a saját sorsukról!Elhiszem hogy 15-20 év után annyira beleivódik a jellemükbe ez az életvitel, hogy később nem leszenk képesek ebből kimászni.De nehogy azt mond már nekem, hogy ők élvezik a nélkülözést, a koszt, a bűnözést.Abban igazat adok neked, hogy többet kéne tenniük a saját érdekükben,de az nem igaz, hogy nem akar egyikük sem. A te történeted "sikersztori" de nem lenézned kéne azt, ahonnan jöttél, hanem irányt mutatva segíteni őket!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!