Ha a kurucinfó "nem náci, csak hazafias", akkor miért holokauszttagadók?
A szüleim, és jónéhány ismerősöm hazafias embernek vallja magát, de a holokausztot nem tagadják, és ugyanakkora őrültnek és gonosz diktátornak tartják Hitlert, meg elítélik a nácizmust mint egy liberális.
Ezen felül szeretnek magyarnak lenni, támogatják a kettős állampolgárságot, és elítélik Szlovákia tetteit, de csak elítélik, nempedig "irtanák őket".
Szerintem rengeteg magyar van még, aki így gondolkodik, de hála a kurucinfó és hasonló neonáci oldalaknak, ilyen dolgokkal démonizálnak minden hazafias magyart.

12:04: Igazad van, ne tegyük egyenlővé. A holokauszt minket alig érint, így felesleges ennyit töprengenünk rajta.
A normális jogok megilletnék a határon túl élőket, ill. Erdélyt talán autonómia.

viszont az emberek trianonból vagy a kommunizmusból(ami sokkal több halált követelt mint a holok.) nem csinálnak pénzt.
és ezeket az eseményeket nem fújják fel annyira mint a holokausztot. nem kreálnak belőlük törvényeket, stb.. érezni kellene az egészet rendesen.
Mellesleg még mindig az Összeesküvés c. filmet nézegetném tátott szájjal ha nem menne az ajvékolás erről a témáról ennyit részükről. Biztos elhinném most is a kamrákat, ha nem ez lenne.

csak erre reagálnék mert érzem ,hogy úgysem elsz vége:
"Nme szabad, hogy a magyar emberek újra megszokják az hogy úgy lehet beszélni egy cigányról vagy egy zsidóról mint egy utolsó senkiről"
a zsidós részt még okésnak tartom, nincs bajom a zsidó kisebbséggel, nem ismerek eleget, hogy általánosítsak. A főnököm zsidó amúgy, és rendes korrekt ember.
A cigányokkal kapcs viszont megértem ,hogy az emberek úgy beszélnek róluk ahogy. Ha tudnád milyenek, akkor megértenéd. Jah és mellesleg nem kellett ehhez egy párt sem így megy több mint 10 éve, erről csak a cigányok tehetnek, hogy így ítélik meg őket.
Te hogy jellemeznéd azt a népcsoportot akik többségében képesek a mocsokban sárban szrban fetrengeni, nem érdekli őket a higénia, mocskosak szemetelnek, gányolnak és mellé még állatként is viselkednek? (szó szerint állatként)

"Oké, de akkor Trianonra is."
hogy lehet vki ennyire hülye???
hogy kapcsolódik Trianon az ország legnagyobb tragédiája a nemzetünk megcsúfítása
a történelmi Magyarország megszállása
egy holokauszttal
szerinted hol érdekel engem hogy mi volt ott?
Magyarország népét is leirtották nem is 1x
mi közöm a zsidókhoz?
ez viszont érdekel mert tőlem tőled tőlünk vették el erőszakkal a jövőnket a hazánkat
hogy lehetne egyáltalán erre fátylat borítani
haza áruló vagy?

70
Aki nem képes empátiával viszonyulni valaki más tragédiájához, ne várja el, hogy majd az övét átérzik azok a bizonyos mások.

Miért lenne valaki attól náci, hogy holokauszt tagadó?
Nem vágom... Hogy jön össze a kettő?
Értelmes ember nem hisz ma már a holokausztban.

"A cigányokkal kapcs viszont megértem ,hogy az emberek úgy beszélnek róluk ahogy. Ha tudnád milyenek, akkor megértenéd. Jah és mellesleg nem kellett ehhez egy párt sem így megy több mint 10 éve, erről csak a cigányok tehetnek, hogy így ítélik meg őket.
Te hogy jellemeznéd azt a népcsoportot akik többségében képesek a mocsokban sárban szrban fetrengeni, nem érdekli őket a higénia, mocskosak szemetelnek, gányolnak és mellé még állatként is viselkednek? (szó szerint állatként)
Nagyon jól tudom, hogy milyenek egy olyan szabolcsi városban lakom ahol kb 40%cigány, a környező falvakban meg mégtöbb.Tudom hogy nagyon sok embertelen cselekedet köthető hozzájuk,nem is akarom védeni őket, a bűncselekményeknek nincs színe faja, de tudnék 1000ellenpéldát is hozni...nem ez a lényeg!A szocializáció.Ezen múlik minden.Gondolj bele, egy olyan cigánygyerek aki úgy nő fel, hogy egy hónapba egyszer fürdetik meg, senkije nem dolgozik, nem eszik normális kaját, körülülötte mindeki lop, mi lesz belőle??
Nagyon sok baj van a cigányokkal tudom jó,de nem elítélni kéne őket hanem azon elgondolkozni, hogy hogy sülyedhettünk ide a XXI. században.Az hogy szidsz egy bűnözőt cigányt, mert lop csal...az ok, de nem azért csinálja mert cigány, nem a vérében van!Nyugaton, főképp Ausztriában volt elterjedve az, hogy a magyarok lopnak.Te lopsz?én nem! Akkor miért általánosítanak???Leginkább csak a szegény cigány gyereket sajnálom akiknek esélyük sincs a jobb életre..

"Ha a kurucinfó "nem náci, csak hazafias", akkor miért holokauszttagadók?"
jaj kérdező baromi unalmas már...

"Aki nem képes empátiával viszonyulni valaki más tragédiájához, ne várja el, hogy majd az övét átérzik azok a bizonyos mások.
"
mivel legyek enpatikus ha nem is tudjuk hogy történt mint történt megtörtént vagy nem történt
hogy legyek valamivel empatikus amit ennyi hazugság torzítás mellébeszélés tölti ki
hogy legyek egy olyan néppel empatikus akik maguk is népet irtanak
hajókat szállnak meg térítenek el nemzetközi vizeken
és mindenre az a válasz terrorsta vagy antiszemita
mi alapján legyek empatikus?
ki empatikus a nagyapám testvérével akiket Sopronban lebombázták a jenkik
ez a holokauszt dolog... gyászoljanak a rokonok
én 1 filmet nem fogok megnézni róla
mert abba is csak a pénz van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!