Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a kurucinfó "nem náci,...

Ha a kurucinfó "nem náci, csak hazafias", akkor miért holokauszttagadók?

Figyelt kérdés

A szüleim, és jónéhány ismerősöm hazafias embernek vallja magát, de a holokausztot nem tagadják, és ugyanakkora őrültnek és gonosz diktátornak tartják Hitlert, meg elítélik a nácizmust mint egy liberális.

Ezen felül szeretnek magyarnak lenni, támogatják a kettős állampolgárságot, és elítélik Szlovákia tetteit, de csak elítélik, nempedig "irtanák őket".

Szerintem rengeteg magyar van még, aki így gondolkodik, de hála a kurucinfó és hasonló neonáci oldalaknak, ilyen dolgokkal démonizálnak minden hazafias magyart.

2010. jún. 7. 09:25
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

milyen civilizáció ember?

és ha én nem fogadom el, akkor mi lesz? hm? tudom ha tömeg előtt "tagadom", akkor dutyi, de egyenlőre (még) a gondolataimat nem tudják büntetni.

2010. jún. 7. 10:06
 12/41 anonim ***** válasza:
És ha a civilizáció azt kívánja add oda minden pénzed/vagyonod, mert így tudsz beilleszkedni megteszed? Na ugye... Nem egy történelmi esemény elismerésétől lesz valaki civilizált, amiről még a történészek is vitatkoznak. Tudni kell értelmes ember módjára vitatkozni valamin, nem elfogultan mondani a magadét, ennyi a lényeg. Valamint az Európában lévő meghatározó vallás felvétele, és így a beilleszkedés, nem egyenlő azzal, hogy egy történelmi tényről hogyan gondolkozunk. A szlovákok azt mondják magukról, ők már 1500 éve itt vannak, ami nem igazán bizonyítható tudományosan. Ettől most kevésbé tekinti őket partnernek Európa? Nem hinném.
2010. jún. 7. 10:08
 13/41 anonim ***** válasza:

nem mindegy az neked

mit foglalkozol te a holokauszttal

2010. jún. 7. 10:25
 14/41 anonim ***** válasza:
Ha volt, hát volt. Fátylat rá.
2010. jún. 7. 10:29
 15/41 anonim ***** válasza:
5%

72

Oké, de akkor Trianonra is.

2010. jún. 7. 10:42
 16/41 anonim ***** válasza:
10%
nem-nem. ha a holokausztra fátyol van, akkor trianonra is. ez a sorrend.
2010. jún. 7. 10:47
 17/41 anonim ***** válasza:
25%
"Írnak igazságot"- Hát én nem sok igazságot olvastam még rajta...Nyíregyházán Rasszizmus elleni tuntetést tartottunk kb 6-800 emberrel.Volt egy kisebb ellentüntetés Gyüre csaba vezényletével kb80-100 fő.Miután vége lett hazamentem, felnézetem a netre, mit ad Isten a kuruc.infón találtam egy cikket a megmozdulásról, miszerint mintegy 10 tudcatnyi vidékről bebuszoztatott cigány és néhány hit gyülekezetes vallási fanatikus volt..(én és a társaságom se hitgyülisek se vidéki cigányok nem vagyunk), de lehet én mentem rossz rendezvényre...Nem náci??! Mein Kampf-ot meg Judsüß-t árul...vagy ez is csak véletlen egybeesés.minde cikkéből sugárzik a gyűlölet UNDORÍTÓ!Én is elítélem a vad liberalizmust,mindig elmegyek szavazni, elmegyek Trianoni megemlékezésekre, felteszem a kokárdát, megpróbálok mindig magyar termékeket vásárolni, és mégsem gyűlölök senkit.Szerintem ez a hazafiság!
2010. jún. 7. 11:57
 18/41 anonim ***** válasza:

100 cikkükből legfeljebb 10 lehet olyan ami sátít ami ne mvalós totálisan.

ezzel szemben nagyon sok hírt átvesznek máshonnan amibe max belekommentelnek.

ezenkívül nagyon sok cigányos cikk van ami valóban csöpög a gyűlölettől, viszont nem hazugságon alapul.

2010. jún. 7. 12:01
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
Még annyit, hogy nagyon fájó dolog Trianon, de azért ne tegyük már egyensúlyúvá a holokauszttal!Az, hogy milliók kerültek más országba, ott érték őket atrocitások, ez egy szörnyű dolog, de legalább a legfontosabb nekik megmaradt, az életük.A holokauszt kb6millió ember hálálával jár!Már előre látom hogy a 6M-ba többek bele fognak kötni,erre azt mondom lehet igazuk van, ha "csak" 1millió(ezt kétlem, sztem sokkal több) lett volna, már az is borzasztó. Amúgy az is mindegy szerintem hogy,embereket gázkamrába ölték meg vagy épp agyonlőtték, de szerintem az sem jobb ha valaki halálra dolgoztattak/éheztettek.
2010. jún. 7. 12:04
 20/41 anonim ***** válasza:
29%

"ezenkívül nagyon sok cigányos cikk van ami valóban csöpög a gyűlölettől, viszont nem hazugságon alapul."

A jobbik és a szélsőjobboldali emberek nagyon jól átlátják a problémákat.Ez eddig ok. De ami a legfontosabb az az, hogy milyen válaszokat adnak rá.Ha uszítanak, gyűlöletet keltenek nem szabad hogy hallathassák a hangjukat.Nme szabad, hogy a magyar emberek újra megszokják az hogy úgy lehet beszélni egy cigányról vagy egy zsidóról mint egy utolsó senkiről.Ezért nagyon veszélyes a jobbik éls még veszélyesebba kuruc.info

2010. jún. 7. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!